Fenerbahçe Yobo: Ayrılmayı düşünmüyorum

Yobo: Ayrılmayı düşünmüyorum

20.06.2013 - 12:32 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Bruno Alves transferi sonrası takımdaki geleceği tartışma konusu olan Joseph Yobo, iddialara yanıt verdi. NTV Spor'a konuşan Nijeryalı oyuncu Sarı-Lacivertli takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Yobo: Ayrılmayı düşünmüyorum

2 yıl daha sözleşmesi olduğuna dikkat çeken Fenerbahçe'nin savunmacısı Yobo, imza attığı ilk günde olduğu gibi, hedefinin futbolu Sarı-Lacivertli forma altında bırakmak olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

Oğlunun okulunun İstanbul'da olduğunu ve ailesiyle İstanbul'da bir gelecek kurduğunu ifade eden Yobo, "Ayrılmayı hiçbir zaman aklımdan geçirmedim" dedi. Geride kalan sezon sakatlıklar yaşayan deneyimli futbolcu, sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.

Dizindeki sakatlık sonrası tedavi olması gerekirken takımını yalnız bırakmamak adına fedakarlık yaptığını belirten Nijeryalı oyuncu, "Teknik heyetin de bilgisi dahilinde sezonu tamamladım. Ardından tedavi süreci başladı. Şu anda Amerika Birleşik Devletleri'ndeyim. Kök hücre tedavisi devam ediyor. Yeni sezona hazır şekilde girebilmek için tüm gücümle çalışıyorum" diye konuştu. Yobo bir yandan da UEFA'dan gelecek kararı bekliyor.

Yeni transferlerle kadro olarak güçlendiklerini ifade eden Nijeryalı stoper, geçen yıl Avrupa Ligi'nde gösterdikleri başarıyı Şampiyonlar Ligi'nde tekrarlamak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

(NTVSpor)