Skorer Yönetimin Popescu freni

Yönetimin Popescu freni

14.12.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yönetimin Popescu freni

Yönetimin Popescu freni

G.Saray yönetimi, Ilie satışına tepki gelmesi üzerine, Popescu'nun transferini askıya aldı. Fatih Terim'in, Popescu ile ilgili tavrını da bekleyen Cim - Bom, Rumen oyuncuya Ilie'ye verilen ücretin teklif edilmesi nedeniyle Valencia ile devre arasında yeniden pazarlığa oturacak
GALATASARAY, Valencia'nın, Ilie'den sonra Popescu'yu da istemesi üzerine tedirgin oldu.
Yönetim, Popescu'yu seyircinin tepkisi yüzünden devre arasına sarkıtırken, biriken borç miktarını bu şekilde düşürmeyi planlıyor. Bu arada Valencia Kulübü'nün devre arasında yeniden gelmeyi düşünmesinin yanı sıra yönetim Fatih Terim'in Popescu konusundaki tavrını merak ediyor. Popescu'ya da Ilie'nin aldığı paraya yakın bir ücret teklif edilmesi, bu transferi cazip hale getirirken, yönetim tüm seyirci tepkisine rağmen Ilie'den elde edilen yaklaşık 6 milyon dolarlık karın zevkini çıkarıyor.
Başkan Faruk Süren "Biz bu kulübü bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Bu işler sadece maç hasılatı ile olmuyor. Hem hiç bir şey vermiyoruz, hem de bir çok şey istiyoruz. Biz Ilie'yi 2.5 milyon marka aldık, 9 milyon dolara sattık. 7 milyon dolardan fazla kar ettik" ifadesini kullandı.
Basın Sözcüsü Ateş Ünal Erzen, Popescu'nun transferi ile ilgili yaptığı açıklamada "Valencia, Popescu'yu hemen istiyordu. Ama biz şu anda veremeyeceğimizi söyledik. Hemen hemen aynı parayı veriyorlar. Bir kez daha görüşeceğiz. O zaman neler olur bilemiyorum" diye konuştu.
Öte yandan Galatasaraylı birçok taraftar kulübü arayarak, Ilie'nin satılmasına tepki gösterdiler.