Skorer Zapo’da ödem

Zapo’da ödem

14.11.2008 - 00:39 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Bursaspor maçının hazırlıklarına eksik başladı. Siyah-beyazlıların dünkü antrenmanına, sakatlıkları süren Sivok ve Cisse’nin yanı sıra, sol alt adalesinde ödem olan Zapotocny katılmadı.

Zapo’da ödem

Çek oyuncunun bugün arkadaşlarına katılacağı açıklandı. Bursaspor maçında cezası nedeniyle oynayamayacak olan Sivok’un Eskişehirspor maçında da oynamasının zor olduğu bildirilirken, Cisse’nin durumu tedavi sonrası netlik kazanacak. Öte yandan Gökhan Zan, pas çalışması sırasında, Delgado ile girdiği ikili mücadelede sakatlanırken, tedavi görerek idmana devam etti. Tello ise 19 Kasım’daki İspanya maçı için Şili Milli Takımına çağrıldı.

Haberin Devamı

Gül’den Seba’ya telefon
Ankara GATA Hastanesi’nde yatan Beşiktaş’ın efsane Başkanı Süleyman Seba’nın ziyaretçisi ve arayanı eksik olmuyor. Seba’yı dün de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile Ertuğrul Sağlam telefonla ararken, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ve Genelkurmay eski Başkanı Doğan Güreş ise bizzat ziyaret etti.

Teknolojik kondisyon
Beşiktaş, kondisyoner Stefano Marrone öncülüğünde, Avrupa’nın önemli kulüplerinin kullandığı power plate adlı kondisyon aletine sahip oldu. Aletler, Ümraniye’de, Delgado, İbrahim Toraman ve Holosko’nun katıldığı törenle hediye edildi. Marrone, son teknolojiyi Beşiktaş’ta kullanmak istediklerini dile getirdi. “Power plate”in metabolizmayı yükselttiği, kas gücünü arttırdığı ve ağrıyı azalttığı bildirildi.