Skorer Zico istedi atmadı, Terim'e 'hayır' diyemedi

Zico istedi atmadı, Terim'e 'hayır' diyemedi

24.06.2008 - 12:57 | Son Güncellenme:

Semih Hırvatistan maçında hayatının ilk penaltısını kullandı, kader penaltılarında ilginç bir olay yaşandı

Zico istedi atmadı, Terime hayır diyemedi

Hırvatistan maçında hayatının ilk penaltısını kullanan F.Bahçeli futbolcu, Devler Ligi'ndeki Sevilla maçında 'Bacağım ağrıyor' diyerek, atışı yapmaktan kaçınmıştı.

Otorite farkı mı? Milli Takım ya da maçın atmosferi mi? Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre; Türkiye Ligi'nin gol kralı Semih hayatında ilk penaltıyı geçtiğimiz 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde Hırvatistan karşısında kullandı. F.Bahçe forması altında attığı 17 golle kral olan Semih, Şampiyonlar Ligi'nde penaltılara kalan Sevilla maçında bile seri atışlar için topun başına geçmedi. Zico, penaltı atacak futbolcular listesine adını yazdığında Semih “Bacağım ağrıyor' diyerek bundan kaçındı.

Hırvatistan maçında ise penaltı kullanacak futbolcular listesinde adının olduğunu gören Semih bu kez itiraz etmedi. Topu aldı ve Pletikosa'yı mağlup ederek hayatının ilk penaltı atışını filelere gönderdi. Hırvatistan maçındaki kader penaltılarında ilginç bir olay daha yaşandı. Hamit penaltı kullanmak istemedi. Fatih Terim kenardan “Kaçırırsan kaçır, canın sağolsun' der gibi bir işaret yaptı. Hamit en kritik penaltıyı gol yaptı ve Milli Takım yarı finale yükseldi.

Yazarlar