Dünyadan Futbol Zidane, Varane'yi aramış ama...

Zidane, Varane'yi aramış ama...

01.02.2013 - 20:06 | Son Güncellenme:

Kral Kupası yarı finalinde sergilediği performans ve attığı golle dikkatleri üzerine toplayan Varane, telefonla kendisini arayan Zidane'ı tanımamış.

Zidane, Varaneyi aramış ama...

Şilili Morales Malaga'da Alves: Irkçılığın cezası daha fazla olmalı Barcelona ile oynanan Kral Kupası yarı final ilk maçında hem sergilediği performans hem de attığı gol ile dikkatleri üzerine çeken Varane'nin geçmişinde ilginç bir olay bulunuyor. 2002-2010 yılları arasında Lens alt yapısında oynayan Fransız futbolcu Raphael Varane, 2010-2011 sezonunda oynadığı futbol ile Avrupa'nın devlerinin dikkatini çekmeye başlamıştı.

2011 Haziran ayında Varane annesinin Hellemmes'teki evinde otururken çalan bir telefon ise genç futbolcunun hayatını değiştirmiş. O günlerde PSG, Lyon, Arsenal gibi takımlardan sık sık oyuncuya telefon gelirken, birgün Varane'yi bir dönem Real Madrid forması da efsane Fransız futbolcu giyen Zinedine Zidane aramış. Genç futbolcu ise uzunca bir süre kendisine şaka yapıldığını düşünmüş. Zidane genç futbolcuya Real Madrid'de oynamak isteyip istemediğini sormuş ancak arayanın Zidane olduğuna inanmayan genç Fransız kibarca "Çalışmam gereken derslerim var, şimdi izin verirseniz onlarla ilgilenmem lazım" demiş ve telefonu kapatmış.

Haberin Devamı

(Eurosport)