Galatasaray ‘Zor olacak ama umarım turlarız'

‘Zor olacak ama umarım turlarız'

16.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Efsanesi olduğu Chelsea’ye karşı salı akşamı Galatasaray formasıyla Stamford Bridge’e çıkmayı sabırsızlıkla bekleyen Didier Drogba, UEFA’nın resmi yayın organı Şampiyonlar Ligi Magazin dergisine kapak oldu. Fildişi Sahilli golcü, “Geri döndü” başlığıyla verilen röportajında, Londra’da oynanacak maç öncesi duygularını anlattı.

‘Zor olacak ama umarım turlarız

Drogba, “Öncelikle eski takımımla ve arkadaşlarımla Londra’da karşılaşacak olmaktan mutluyum. Aynı zamanda benim için özel bir an ve ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Orada tam 8 sene geçirdim. Neler yaşanacağını merak ediyorum” ifadelerini kullandı. Büyük başarılara imza attığı Chelsea için “Her şeyi tecrübe ettiğim kulüp” diyen 36 yaşındaki golcü, “Tabii ki zor olacak ancak umarım Galatasaray turlar. Chelsea taraftarının bana sıcak bir karşılama göstereceğini düşünüyorum. Çünkü onları tanıyorum ve aramızda özel bir ilişki var. Onları tekrar görmek güzel olacak”
yorumunu yaptı.
Chelsea Menajeri Jose Mourinho ile eşleşmeden sonra fazla bir temas kurmadıklarını da kaydeden Drogba, “Mourinho ile sadece 2 kere mesajlaştık. Bana, ‘bu senin zamanın, keyfini çıkar’ dedi. Ben de kendisine teşekkür ettim” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Üzülmezse anormal’

Galatasaray’da, Karabükspor beraberliği kadar Didier Drogba’nın 89. dakikada oyundan alınması ve çıkarken sergilediği davranışlar gündeme damgasını vurdu.
Yaşadığı hayal kırıklığını kulübedeki su şişelerini tekmeleyerek gösteren Fildişi Sahilli futbolcunun bu davranışlarıyla ilgili Teknik Direktör Mancini’den ilginç bir yaklaşım geldi. İtalyan hocanın, Drogba’nın tepkisiyle ilgili olarak, “O dakikada skor istenildiği gibi değilse hangi futbolcu oyundan alınsa benzer bir ruh halinde olur. Zaten hiçbir şey olmamış gibi davranırsa o zaman bir anormallik vardır” yorumunu yaptığı öğrenildi.

Yazarlar