Teknoloji Snapchat, Hikayelerinizi Giphy'nin GIF'leriyle canladıracak

Snapchat, Hikayelerinizi Giphy'nin GIF'leriyle canladıracak

21.02.2018 - 15:33 | Son Güncellenme:

Snapchat, yeni güncellemeyle GIF animasyonlu çıkartmaları kullanıma sunuyor. GIF animasyonlu çıkartmalar, Giphy’nin desteğiyle kullanıcılara sunulacak.

Snapchat, Hikayelerinizi Giphynin GIFleriyle canladıracak

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Genelde Instagram'ın Snapchat'in yeniliklerinden ya da özelliklerinden bünyesine kattığını görüyoruz. Bu sefer tam tersi bir durum yaşandı. Instagram'ın birkaç hafta önce yaptığı gibi Snapchat de yeni güncellemeyle GIF animasyonlu çıkartmaları kullanıma sunuyor. GIF animasyonlu çıkartmalar, Giphy’nin desteğiyle kullanıcılara sunulacak. Hikayelerinize GIF arşivinden istediğinizi ekleyip paylaşabileceksiniz.

Snapchat, Hikayelerinizi Giphynin GIFleriyle canladıracak

Snapchat uygulaması, hem Discover hem de Friends (Arkadaşlar) bölümlerinde, istediğiniz Hikayeleri bulmanıza yardımcı olacak sekmeler içeriyor. Aktif arkadaş hikayeleri ve grup sohbetleri tek sekmede yer alıyor. Takibe aldığınız kişilerin hikayeleri ise başka bir sekmeden izlenebiliyor.

Snapchat CEO’su ve kurucusu Evan Spiegel, Snapchat’in yeni tasarımlarının uygulamanın kullanımını kolaylaştıracağını belirtti. Spiegel ayrıca, Snapchat'in "yeni tasarımın yayılmasını sürekli izlediğini ve topluluğumuzdan öğrendiklerimizden Snapchat'in kullanımına dayanarak iyileştirmeler yaptıklarına" dikkat çekti