Sneaker'ınızı nasıl alırsınız?

Sneaker’ınızı nasıl alırsınız?

Uzun zamandır kadınların en vazgeçilmez aksesuarı: Sneaker... Adidas’ın Stan Smith’i ya da Nike’ın Cortez’i gibi artık klasikleşen modeller şimdilerde birbiri ardına geri dönüşlerini kutluyorlar. Moda dünyasında Sneaker’larla ilgili en önemli soru ise bu ayakkabıların kıyafetlerle ne kadar doğru kombinlendiği yönünde. Peki, Sneaker giyerken kesinlikle yapıp asla yapmamamız gerekenler neler, biliyor musunuz?

Evet: Ceket-pantolonla Sneaker

Ceket-pantolon ya da kalem etek gibi klasik giyim parçalarıyla birlikte giyildiğinde, Sneaker stile kesinlikle ‘cool’ bir hava katıyor. Ofiste tercih ettiğiniz giyim tarzı ne kadar ciddi ise Sneaker’larınızla bu havanızı koruyabilirsiniz. Akşam için ise Sneaker’ların yerini yüksek topuklulara bırakabilirsiniz.

Haberin Devamı

Hayır: Kirlenmiş beyaz Sneaker

Beyaz Sneaker’ın en önemli özelliği kıyafetin altında tertemiz görünümüyle stilinizi vurgulaması. Aksi takdirde kıyafetiniz de kirli ayakkabılarınızla birlikte geri plana düşecektir. Bu yüzden ofiste gün boyunca dikkat çekici olmak istiyorsanız, en büyük göreviniz Sneaker’larınızı temiz tutmak olmalı.

Evet: ‘Coulette’ pantolonla Sneaker

Geçtiğimiz iki sezondan bu yana pantolon-etekler biz kadınların ‘hit’ parçaları arasında. Tabii ki, yüksek topuklarla birlikte bizlere mükemmel bir silüet kazandırıyorlar. Ama Sneaker’larla kombinlendiğinde rahat şıklığın simgesine dönüşüveriyorlar.

Hayır: Dolgu topuk Sneaker

Bir dönem kullanılan ama şu anda kesinlikle trend olmayan dolgu topuk Sneaker’larınızı varsa lütfen ayakkabı dolabınızın arka taraflarına doğru saklayın. Ya da belki de birilerine vermeyi tercih edersiniz. Çünkü yakın zamanda bu trendin geri gelme olasılığı yok gibi görünüyor.