Cadde Soğuk havaya aldırmadı, ateşlendi

Soğuk havaya aldırmadı, ateşlendi

26.12.2017 - 16:44 | Son Güncellenme:

Bu yılın müzik marketlerde ve dijital platformlarda en çok satan ve dinlenen albümlerinden birine imza atan Berkay, 'Yansıma' adını verdiği  albümünün dördüncü klibini 'Ben Yaşarım' şarkısına çekti.

Soğuk havaya aldırmadı, ateşlendi

Söz ve müziği Yılmaz Taner, düzenlemesi Erhan Bayrak imzalı 'Ben Yaşarım' şarkısına Behzat Uygur yönetmenliğinde İstanbul Kilyos sahilinde çekilen klip müzikseverlerle buluştu.

Haberin Devamı

Çekimleri 12 saatte tamamlanan klipte, soğuk havanın azizliğine uğrayan Berkay, çok üşümesine rağmen profesyonelliği elden bırakmadı. “İşimi severek yapıyorum. Klip de işimizin en önemli parçası. Albümdeki tüm şarkılara arka arkaya klip çekmek istiyorum. Zor anlar yaşasak bile buna değer” şeklinde konuşan Berkay, bir ayrılık hikayesini konu alan klip çekimlerinden sonra ateşlendi.

Ardı ardına alınan konser programı nedeniyle dinlenme fırsatı bulamayan başarılı popçu, "Benim ilacım sahnede olmak” diyerek yoğun programına devam etti.

2018 kış aylarındaki konserleri şimdiden belli olan ve dopdolu bir kış sezonu yaşamaya hazırlanan Berkay, ekim ayında dünyaya gelen kızı Arya'nın kendisine uğur getirdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Menajeri Özgür Aras ile şimdiden yaz sezonu için hazırlıklara başladıklarını ve sürprizler hazırladıklarını da dile getiren ünlü şarkıcı, yeni albümünün dinleyiciler tarafından beğenilmesinden çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.