Bilecik Söğüt Şenliklerinin Ardından

Söğüt Şenliklerinin Ardından

21.09.2017 - 10:24 | Son Güncellenme:

.

Söğüt Şenliklerinin Ardından

BİLECİK (AA) - 736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri değerlendirme toplantısı yapıldı.

Haberin Devamı

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın başkanlığında 736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda yapılan etkinliklerle ilgili değerlendirmeler yapıldı ve gelecek yıl ki şenlik hazırlıkları ele alındı.

Büyükakın, toplantıda yaptığı konuşmada, son derece başarılı bir etkinliğin geride bırakıldığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Böyle güzel bir etkinlikte görev alan bütün arkadaşlarımızın payı var. Şüphesiz Söğüt etkinlikleri, Bilecik'in en önemli etkinliğidir. Güçlü ve başarılı bir şekilde bir etkinlik yaşadık. Mutluluğu paylaşmak ve başarıyı takdir etmek lazım. İnşallah gelecek yıl daha güzel etkinlik yapacağız. 'Mükemmel arayışı, iyinin düşmanıdır' sözü vardır. Mükemmeli ararsak birçok kusur bulabiliriz. Daha iyi olabiliriz, bizim rakibimiz kendimiziz. Bu etkinlik Söğüt etkinliğidir. Hepimizin etkinliğidir. Söğüt etkinliği başarılıysa ve güzelse Bilecik'in yüzü gülüyor.''

Haberin Devamı

Toplantı sonunda şenliklerde görev alan kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör kuruluşları temsilcilerine teşekkür belgesi verildi.

Toplantıya, Söğüt Kaymakam Vekili Burhan Terzioğlu, Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ve Söğüt Ulaştırma Eğitim Merkezi Komutanı Albay Deniz Özaslan ve şenliklerde görev alan personel katıldı.