Teknoloji ŞOK İDDİA! iPhone 6 Plus Bükülüyor!

ŞOK İDDİA! iPhone 6 Plus Bükülüyor!

24.09.2014 - 09:09 | Son Güncellenme:

Apple’ın yeni modeli iPhone 6 Plus için son derece ilginç şikayetler geliyor!

ŞOK İDDİA iPhone 6 Plus Bükülüyor

Apple büyük ekranlı akıllı telefon yarışına iPhone 6 Plus ile etkileyici bir giriş yaptı. Etkileyici bir giriş diyoruz çünkü birçok kullanıcının büyük ekranlı akıllı telefon yarışında iPhone 6 Plus’u tercih ettiğini söyleyebiliriz. Daha doğrusu Apple’ın 10 milyonluk satış rakamı bu varsayımı doğru kılıyor.

Haberin Devamı

Bildiğiniz gibi her akıllı telefonun satışa sunulmasından sonra bazı kronik problemler ortaya çıkar ve tüm kullanıcılar bu durumdan şikayet etmeye başlar. Hemen hemen her markanın her modelinde ortaya çıkan bu sorun kimi zaman büyük bir problem haline gelir, kimi zaman ufak bir güncelleme ile çözülür. iPhone 6 Plus ile ilgili gelen çok sayıda şikayete bakarsak, Apple için bu sefer durum gerçekten ciddi. İnce tasarımı, uzun ve geniş ekranıyla dikkat çeken iPhone 6 Plus ‘un tasarımı problemin ana kaynağı olarak gösteriliyor. Kullanıcıların büyük bir bölümü iPhone 6 Plus ‘ların ceplerinde yamulduğu şikayetiyle Apple’a başvuruyor. Geçtiğimiz sene iPhone 5S ‘de de benzer şikayetler kullanıcılar tarafından Apple’a iletilmişti ancak sorun bu kadar büyük değildi. Aşağıda gördüğünüz fotoğraflar bu şikayetleri paylaşan kullanıcıların iPhone 6 Plus akıllı telefonlarına ait görseller.

Haberin Devamı

Apple ‘dan bu şikayetler ile ilgili herhangi bir açıklama henüz gelmedi. Apple bu durumu bir hata olarak değerlendirip kullanıcılarına bir çözüm yolu sunar mı yoksa bu durum bir kullanıcı hatasından mı doğmaktadır bilemiyoruz ama sorunun bu sefer ciddi olduğu bariz bir şekilde ortada.