Sokak Modası: Açık Omuz

Bu sene günei ilk omuzlar görüyor. Düşük omuz hiç olmadığı kadar çabasız hali ile gündelik kombinlerde adeta yerini sabitlemeye hazırlanıyor. Dantel detaylar bir yandan, fırfırlı görünüm öte yandan ve ispanyol görünüm bir diğer taraftan omuzlara yükleniyor. Olay gayet açık, bu sene omuz dekoltesi açık saçık...

Omzu Açık Bluz

Off the shoulder meselesi sokak modasında omuzdan omuza yayıldı. Kol detayına ve dantelin romantik tavrına gönderme yapan dekolte derinleştikçe derinleşiyor. Basit, gündelik, özensiz ve dağınık görünüm şıklık mertebesine kadar yükselmeyi de çaba sarf etmeden kazanıyor. Güneşi ilk gören kısım omuz olunca kombinin diğer detayları özensiz bir tavırla bile her yere hazırlıklı olabilmeyi sunuyor.

Haberin Devamı

Sezonu omuzla açmak geçtiğimiz sezondan bulaşıcı. İlkbahar/Yaz sezonu açık omuz detayına biraz da danteli, tığ işini ve hafif romantik bir bohem havasını katmaya hazırlıyor. Dökümlü bluzlar sadece dar ve vücudu saran parçalarla sınırlandırmıyor da üstelik kombinleri. Açılıp saçılan omuz, genişledikçe genişletiyor. Bize de rahat kombin alternatiflerin tadını çıkartmak kalıyor.

Saçları açık ve hasır bir şapka ile bohem kızı, sıkı sıkıya toplanmış tasma kolye ile süslenmiş bir stil ile ise seksi kadın imajı çizmeye hazırlanın!

Off Shoulder Kombinleri

Jean pantolonun tamamlayıcısı olarak görebileceğiniz tüm omzu açık bluzları gördüğünüz her yerde sahiplenin ve dolabınıza ekleyin. Baharı omuzları açarak ve bir jean pantolona sıkışarak geçiştirebilirsiniz. Bir çift yüksek topuk sizi her yere götürecektir.

Dantelden romantik bir tarz, omuz dekoltesi ile ne giysem derdi uzakta artık az biraz. Jean yeterliliğine rahat, çabasız ama daima şık bir görünüm katmak için tek yapmanız gereken omuzları açıkta bırakan ama dantel detaylar barındıran bluzları üzerinize geçirmek.

Bu sezon genişleyen parçalar trend listesinden bir türlü çıkmıyor. Hatta öyle ki artık genişledikçe de daha da insanı çeken bir hal almaya başladı. Bir yandan omuz dekoltesi vererek geniş omuzlu görünüme kavuşurken, dökümlü yapısı ile geniş bir vücut hattına da sahip olabilirsiniz. Şansını zorlamak istemeyenlerin imdat butonunda skinny pantolon modelleri yer almalı.

Haberin Devamı

Kollar geniş, bluzlar dökümlü ve omuzlar açık görünümü göğüslemek sadece dar ve vücudu saran parçalarla olmuyor. Sallaşlık bolluk ve bereketi ile kombinlere sızıyor. Bol pantolonlara şans vermeye ne dersiniz?

Her zaman özensizliği doğallıkla karıştırmamak gerekiyor. Şık bir stili omuzları açık bırakarak pekala yakalayabilirsiniz. Üstelik en geniş ve gösterişli hali ile bile. Bu kısımda jean pantolonun kurtarıcı görevini kalem etekler kapıyor.

Omuzlar açıldıkça, stiller saçılıyor. Bohem yine umursamaz tavrını sıcak hava ile beraber üzerimize doğru atıyor. Bahar bize bir dejavu yaşatıyor.

Sokak modası, kombin önerileri ve trendleri konu aldığım blog adresim adresime de göz atabilirsiniz.