Sokak Modası: Crop Top

Göbekleri açmak artık sokak modası için bir mesele.

Göbekleri açmak artık sokak modası için bir mesele. Açmamak ona keza... Crop top açılımı artık gücüne kazakları, bluzları, gömlekleri katarak geliyor. Sonbahara ve kışa geçen kısa bluz dalgası üşümeyi vadediyor adeta. Özel güne, günlük kombinlere farklı bir hava katması inkar edilemez kısa üstler, göbek dekoltesini geceden gündüze doğru geçirirken emin adımlarla ilerliyor.

Crop Top Kombinleri

Mini mini üst önce tişörtlere ve şimdi yeni sezon kıyafetler arasında kazaklara sıçramaya hazırlanıyor. Tabii ki de hava koşulları daha kazakları geri planda tuttuğu için ilk adımı tişörtlerle açıyoruz.

Haberin Devamı

-Crop T-shirt
Kısa, sade ve hatta basic tişört denilecek cinsten modeller her kıyafet üzerinde ayrı bir duruşa sahip. Bu duruş hem kıyafeti etkilerken, aslında hemde giyenin de vücut ölçülerine vuruyor. Tıpkı bir Meksika dalgası gibi. Başlayınca birbirini tetikleyen bu durum giyenin dikkat etmesi gereken noktaları da gün yüzüne çıkarıyor.

Kimler Giysin?

Öncelikle bunu bilmek için moda gurusu olmaya gerek yok. Göbek bölgesinin aralık ve hatta açık olduğu bu tişörtleri giymek için göbekten yoksun olmak gerekiyor. Sizden birazcık önde giden bir göbeğiniz var ise onu sadece kendinize saklamalısınız. Üst bedeni kısa olan kişilerde ise yüksek bel pantolon ayrıcalığının ölçüsü çok iyi ayarlanmalı. Abartılı bir yüksek bel, kısa bluz size bir anda çok daha minyon bir görünüm hediye edebilir. Alt bedeni daha geniş ve basen fazlalıkları olanlar ise bol ve küçük desenli pantolonlarla kısa tişörtleri tercih edebilir.

-Crop Bluz
Tişörtlere göre daha dar kesimi olan crop bluzlar daha şık olmanın iddiasını arttırma ayrıcalığına sahip. Dar kesimi ise etek modelleriyle kullanımını tetikliyor. Zoru sevenler ise klasik ve kot pantolon modelleri ile de tercih edebiliyor.

Nasıl Giyilsin?

Söz konusu kısa ve göbeği açıkta bırakmak olunca aslında bluz ve tişört herhangi bir farkı ortaya çıkarmıyor. Zarif bir görünüm ile daha salaş bir tarzı birbirinden keskin ve ince bir çizgiyle ayırma farkındalığı var sadece. Bu ayrım daha çok bluzun ya da tişörtün uzunluğu ve ortaya çıkan aralıkla alakalı. Göbek deliğinin üzerinde biten bir uzunluk, ki bu aslında kısalığını ortaya çıkarır salaş bir tarzı meydana getirecektir. Zarif ve şık bir kombin hayalini ise göbek deliğinin biraz altında biten bir modelle yakalamak hayal değildir. Göbek deliğini saklayarak gelen zarif görünümü kombininizin altına tercih edeceğiniz parçayla da pekala gizleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yeni Sezon Kıyafetler ve Kombinleri
Gelelim mevsim değişimi ile piyasaya çıkan yeni modellere. Kısa kazaklar bu sezon çarpıcı bir görünümle geliyor. Üşümek isteyenler kombinlerinde kısa kazakları tek başına, üşümeye tahammülü olmayanlar ise gömlek üzerine tercih edeceğe benziyor.


Sokak modası ve trendleri ile ilgili görüşlerimi blog adresim üzerinden de takip edebilirsiniz.