Sokak Modası: Metalik Bot

2017 kış modası soğuk havanın karanlık yüzünü metalik bot modelleri ile aydınlatıyor. Tüm sıkıcı bot ve çizmeleri unutun. Kış, eğlenceli ve dinamik tarzı ayağımıza getiriyor! Parlak bir ayakkabı ile sokak modasını aydınlatmaya hazır mısınız?

Metalik Bot Modelleri

Gümüş, altın, bronz ve parıldayan her ne renk tonu varsa artık ayaklarımızda! Üstelik birkaç sezon önce bu tarz bir ayakkabıyı hayretler içerisinde değerlendirebilirdik. Şimdi ise artık her şey tersine döndü. Tüm sade, sıkıcı, bayağı, sıradan botları rafa kaldırmalı. Hafif sivri burunlu, yarım, mutlaka parlak özelliği taşıyan botları ise ayaklara geçirmenin tam zamanı. Öyle hemen alüminyum folyo görmüş gibi bakmadan, ön yargılı davranmadan en basit kombinleri bile baştan aşağıya değil, aşağıdan yukarıya değiştiren bir modele yaklaşarak değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

Haberin Devamı

Sokak Modası: Metalik Bot

Sokak Modası: Metalik Bot

Sokak Modası: Metalik Bot

Sokak Modası: Metalik Bot

Sportif Şıklık

Kış, soğuk, ayaz, serin, yağmur ve üstelik çamur derken aslında hava koşulları bizi zorlarken, kombinleri de biraz sıkıştırıyor. Üzerimize katlanan kıyafetler bizi bizden ediyor. Bu duruma biraz dur, gündelik stilimize az şıklık, biraz da sportif bir havayı estirmek için ise tabii ki metalik ayakkabı modelleri arasından seçim yapabiliriz. Klasik bir gri kaban, içerisine ise ince ve bizi boğmayan bir tişörtle mesela..

Sokak Modası: Metalik Bot

İllaki Kısa Paça Pantolon

2016 2017 Sonbahar / Kış modası aslında metalik ayakkabıları vurgularken pantolon paçalarındaki kısalığı da ön plana çıkarıyor. Henüz soğuk hava kendini tam anlamıyla hissettirmeden kısa paçalı pantolonları metalik ayakkabılarla mutlaka denemelisiniz. Tabii bacak boyu mevzusunu göz ardı etmeden!

Sokak Modası: Metalik Bot

Renklere Dikkat

Bu sezon öyle çok uyum ön planda değil evet. Kontrast renkler sokak modasında. Ama bu uyumsuzlukta bile aslında bir uyum var. Yani çok göze batmayan, gözü yormayan uyumsuzluk aslında öne çıkıyor. Her şeyi her şeyle kombinleyebiliriz evet ama bu her şey de tek dikkat çekici ayrıntı olmasına da özen göstermeliyiz. Eğer üzerinize leopar desenli bir kaban tercih ediyorsanız bunu gümüş ve parlak bir metalik ayakkabı ile değerlendirmek yerine, yakın tonları tercih etmelisiniz.

Haberin Devamı

Sokak Modası: Metalik Bot

Kimler Nasıl Giysin?

Ayakkabı kombinlerin noktası aslında. Yanlış tarz bir ayakkabı tüm kombini ve duruşumuzu etkiliyor. Minyon biriyseniz yarım çizmelerden mutlaka uzak durun. Sivri burunlu yarım çizmelerden ise kaçmayın ve rahatlıkla giyin. Bacaklarınız kalınsa bu denli dikkat çekici bir ayakkabıyı tercih etmeyin. Tercih edeni görürseniz bunu style="box-sizing: border-box; word-wrap: break-word; margin-bottom: 0.875rem; color: rgb(64, 64, 64); font-family: Georgia, ">Ayrıca blog adresim 'a uğramayı da ihmal etmeyin.