Sokak Modası: Süet Kombinler

Serinliğe geri sayımda gözler yelek ve ceketlere kayıyor. Yeni sezon için hazırlanan kreasyonlar yapay deri kokuyor, buram buram... Kadife yüzeyi, kahverengi tonları, püsküllü tasarımları ile süet sokakları canlandırmak için geliyor. Sinsi ve kararlı bir şekilde, adım adım... Çaktırmadan tüm dolaplara girmeye başlayan süet, farklı kombin fikirleri ile gündüze neşe, geceye ayrıcalık, stilleri de özgünlük katmaya hazırlanıyor. Süetle başınız sorulara sıkışabilir, kararsızlık duvarını aşmak için neler yapmalı farkında mısınız? Deriyi deriye mi katmalı? Yoksa zıtlığın çekiciliğinden mi faydalanmalı? Süet kombinler için hazır mısınız?

Haberin Devamı

Süet Deri Kombin Önerileri

Havaların o sıcacık yüzünden kaynaklı olarak önce süet etek kombinleri ile sokak modası biraz yumuşadı. Şimdi ise kararlılığın ne kadar çarpıcı olduğu anlaşıyor yeni sezona geçişle beraber. Süet yelekler trençkotlara karışmadan, elbiseler baştan aşağıya süete bulanmadan ve hala daha yürürken gölge aradığımız bugünlerde kışın yumuşak yüzüyle tanışmanın fırsatı beliriyor. Süet kış mevsimini yumuşatmak ve stilleri donatmak için geliyor. Bu geliş etekten elbiseye, yelekten cekete doğru evrimleşiyor.

Süet Deri Etek Kombinleri

Kahvenin her tonuna bulanmak etek modellerini ve günlük stilleri özelleştiriyor. Hep bir lüks bohem kokan süet, bu defa feminenliği ile dikkat çekiyor. Üstelik kombin fikirleri arasında çok alengirli bir durumda yok. Basic tişörtlerin üstlere yapıştığı, tepeden salaş başlayan kombinlerin süetle zenginlik kazanan günlere hoş geldiniz!

Her Omuza Süet Yelek

Püskül kavramını derinleştiren süet yelekler, minimal bir tarzın adeta neşesi. Seçim sade ise ve durağanlıktan sıyrılmak istiyorsanız hemen bir süet yelek takviyesi yapın kendinize. Hareket süet yelekle başlıyor artık; lütfen kendinize gelin!

Elbiselerde Süetten Eksik Kalmasın

Her yere, her tarza, her kombine ve her dolaba sızan süet, elbiselerde de farkını apaçık belli ediyor. Yumuşak dokusunun alacası sadece kahverengiyle sınırlı da kalmıyor üstelik. Kırmızının bordoya çaldığı tonlarından, camel rengine doğru geniş bir yelpaze açılıyor önümüze. Seç bakalım seçebilirsen...

Haberin Devamı

Süet Gömlek

Yeni sezonda gömlek modelleri de payına düşeni süetten alıyor. Kot kumaşla ahengi temsil eden modeller, süet üstü süet olarak takıma giyinmeye davet ediyor. Salaşlığı jeanle değerlendirebilir ya da süetin süetle aşkını üzerinize alabilirsiniz.

Bu Sezon Ceketler Süet

Deri kumaşın kadifeyi andıran yüzü süet. Günlük kombinlerin baş tacı süet. Süete süet, ceketlerde de süet. Bu kış sokaklar tüm sert rüzgarlara inat, her tarz biraz yumuşak silüet...

Sokak modası ve güncel trendlerle ilgili yazılarımı blogum - - üzerinden de takip edebilirsiniz.