Sokak Modası: İspanyol Kol

İspanyol paça pantolon modellerinden sonra sokak modası kolları sıvıyor. Artık ispanyol kollu elbiseler, gösterişli bluzlar sonbaharın uzun kolunu bir nebze daha geniş tutuyor!

Yeni Sezon Sokak Modası

Geçmişin izlerini her sezon olduğu yeni sezonda da vurgulayan moda trendleri, kollarımızı genişletiyor. Uzayan kollar ispanyol kesimle gösterişli ama şık bir görünüme kavuşuyor. Özellikle elbise modellerinde göz aşinalığı yaratacak durum, şimdiden sonbahar esintisini üzerimize salmaya başlıyor.
Salaş kesimlerin kol kısımlarına geldiğinde daha da genişlediği, üzerimizden çıkarmak istemeyeceğimiz sonbahar elbise modelleri sezona rahatlığı yayıyor. Bu yayılmadan da geniş ispanyol kol mevzusu doğuyor.
Şimdi kolları uzatmanın ve yeni sokak modası ispanyol kesimli kol ile sarılmanın tam zamanı!

Haberin Devamı

İspanyol Kollu Elbise

Yarım, uzun veya kısa fark etmeden kol uçlarına doğru genişleyen çan kol veya genellikle ispanyol kol olarak adlandırdığımız durum hemen hemen tüm elbiseleri kapsıyor artık. Hava sonbahara doğru dönerken tüm sade elbiseler bu döngü de biraz daha gösterişini arttırıyor.

Sokak Modası: İspanyol Kol

Kombin Önerisi

Uzun ve kol ayrıntısı ile bohem tarzı anımsatan elbise modellerini bilekten botlarla veya bilekten bağlamalı sandaletler tercih edebilirsiniz. İspanyol kol kesimli elbiselerinin kombininde küçük çantalara öncelik tanımalısınız.

Sokak Modası: İspanyol Kol

İllede Gömlek

Uzun kollu giyinmeye başladığımız ilk günler hep elimiz gömleklere gider. Mevzu trend olunca ve mikrofonu eline sokak modası alınca gömleklerde ispanyol koldan nasibini alıyor. İspanyol kollu gömlek modelleri her an şık ama biraz da sade olmak için en iyi şıkkı oluşturuyor. Özellikle kot pantolon kombinleri, şortlarla oluşturulan kombinasyonlarda hep bahsettiğim çabasız şık stili vurguluyor.

Sokak Modası: İspanyol Kol

Kombin Önerisi

Gömlek modeli olarak illaki ispanyol kol tercih edecekseniz daha sade parçaları bir araya getirmelisiniz. Örneğin bit kot pantolon sizi tüm gün her yere hazırlıklı kılabilir. Özellikle sivri burunlu ayakkabılara öncelik tanıdığınız gibi fazla aksesuardan da kaçınmalısınız.

Haberin Devamı

Sokak Modası: İspanyol Kol

İspanyol Kollu Bluz

Açık omuzlar yeni sezonla beraber bir ayrıntıya daha kavuşuyor. Genişleyen kol kesimleri tüm düşük omuzlu bluzları da kapsıyor. Sportif şık kombinler de bu sezon kendini bu şekilde ele veriyor.

Sokak Modası: İspanyol Kol

Kombin Önerisi

Bu kısım aslında gömleklerle tamamen aynı. Bir tek kot yerine şortları, sigaret pantolon modellerini veya klasik kesimli pantolonları tercih edebilirsiniz. Aman dikkat! Hem kol kısmında hem de paça kısmında ispanyol kesim trend zehirlenmesi yaşamanıza neden olabilir.

Sokak Modası: İspanyol Kol

Kombin önerileri, sokak modası, trend mevzularını blog adresim üzerinden de incelemeyi unutmayın!