Sokak Stilinize Payeti Katmanın Yolları

Sokak modasının yeni ışıltısı: Payetli Kombinler

Geçtiğimiz yıllarda gece kıyafetlerinin ışıltısı olarak görülen payetler, şimdilerde gündelik sokak stillerinin en havalısı. Gece kullanımından gündüz kullanımına geçen payetli kombinler kimisine göre çok cafcaflı, kimisine göre ise çok tarz. Sizin düşünceniz ne bilmiyorum ama payetli parçalar 2016 modasını ele geçirmiş durumda. Aynı hızla 2017 sokak modasında da varlıklarını sürdürecekler.

2016-2017 sonbahar/kış koleksiyonlarında sıkça gördüğümüz payetler, bakalım sokak modasında hangi farklı fikirlerle kombinlerin göz bebeği oluyorlar? İlham alacağınız "payetli kombinler"i sizler için derledim.

Haberin Devamı

Sokak Stilinize Payeti Katmanın Yolları

Payetli gece elbiselerinin yeni tamamlayıcıları gömlekler olabilir!

Payetli bir elbiseyle farklılık yaratmak istiyorsanız, oldukça iddialı bir kombine hazır olun. Kıyafetin cazibesini göz alıcı güzellikte bir gömlekle bir kat daha arttırabilirsiniz. Burada gömlek seçimi de oldukça önemli. Kıyafetin yaka detayına uygun, renk olarak çok göz yormayan bir model doğru bir tercih olacaktır.

Sokak Stilinize Payeti Katmanın Yolları

Payetli eteği günlük kullanıma uydurmak için botlardan ve sırt çantasından yardım alın!

Payetli kalem eteğinizi spor ayakkabıyla tamamlamak istemiyorsanız, bilekte biten bir bot eteğinizle uyumlu bir görüntü sergilerken aynı zamanda eteğinizin şatafatını da biraz olsun azaltacaktır. Aynı şekilde sırt çantası da kombine spor bir hava katacaktır.

Sokak Stilinize Payeti Katmanın Yolları

Anne jeanini payetli bir bluzla tamamlasak mı, tamamlamasak mı?

Anne jeanleri en rahat kesime sahip jeanler olabilir. Yüksek belleri ve çok dar olmayan kesimleri sayesinde, bir çoğunuzun gündelik hayatta en çok kullandığı parçalardan biri, öyle değil mi? Böyle bir parçayı payetli bir bluzla tamamlamak, ayakkabı olarak da bir çift sneaker seçmek rahatlığı ve şıklığı aynı anda kombine taşımaya yetecektir. Sade ancak iddialı olmak istiyorsanız, kombini de tek parçada vurgulamak istiyorsanız, böyle bir seçimle isabetli bir tercih yapmış olacaksınız.

Sokak Stilinize Payeti Katmanın Yolları

Payetli maksi etekler yeteri kadar göz alıcı değil mi?

Maksi etekler her zaman dikkatleri üzerine çeken bir parçadır. Bunun yanında bir de payetli olmaları daha da dikkat çekici bir hal almalarına sebep olur. Böyle bir hit parçayı daha sade ve natürel tonlarda seçeceğiniz bir üstle ve ayakkabı-çanta modeliyle tamamlamanız, hem göz yormacak hem de sizi stil sahibi yapacaktır.

Haberin Devamı

Sokak Stilinize Payeti Katmanın Yolları

Payetli bluzunuzla klasikten uzaklaşıp biraz asileşme zamanı geldi!

Payetin feminen tavrına biraz asilik katmak, sizi monotonluktan kurtaracaktır. Payetli bir kazağı ya da bluzu deri bir etekle tamamlamak, dumanlı bir makyaj yapmak doğru bir tercih olacaktır. Ayrıca isteğinize göre bu kombinle şık bir ayakkabı ya da bir bootie giymek de sizi göz alıcı kılacaktır.

Sokak Stilinize Payeti Katmanın Yolları

Payetle ekoseyi bir arada giymek tezatlık olmaz mı?

Moda tezatlıklarıyla güzel! Sezon trendlerine kişiler kendi yorumlarını ve hayal güçlerini kattığında, ortaya çıkan kombinler daha bir eşsiz, daha bir güzel oluyor. Payetli bir parçayla ekose desenli bir parçanın birlikte kullanılması çok alışılmış bir durum değil. Ancak bu ikiliden ortaya çıkan kombin ne kadar da kendine güvenli bir duruş sergiliyor.

Haberin Devamı

Sokak Stilinize Payeti Katmanın Yolları

Trendler ve stil öneri ile ilgili diğer yazılarımı blogum "PIMOOD"dan ulaşabilirsiniz.