Sokaklar Onunla Adeta Bir Podyum: Deri Etekler!

Minisi, midisi, maxi boyları derken binbir çeşit deri etek modeli, 2018 Sonbahar/Kış sezonu ile birlikte hayatımızdaki yerini çoktan almış bulunuyor.

Sokaklarda adeta moda haftası rüzgarları estiren deri etek modelleri, alışılagelmiş siyah derinin yanı sıra artık rengarenk farklı renk ve model çeşitleriyle de vitrinleri süslüyor.

Ünlü markaların yeni koleksiyonları, deri giyimi daha da cazip hale getirirken deri etekler de bu akımdan nasibini fazlasıyla alıyor.

Vücut tipiniz ne olursa olsun, sizi mutlaka çok şık gösterecek bir deri etek modeli mutlaka mevcut. Ancak tek bir şartla; en doğru biçimde, deri etek nasıl kombinlenir sorusuna cevap verebilirsek...

Haberin Devamı

Mini deri etekleri, sonbahar ve kış sezonlarında salaş ve yumuşak dokulu kazaklarla kombinleyebilirsiniz. Siyah renk deri etek modellerini, başta yine siyah renk olmak üzere, her renkte kazak modeliyle kombinleyerek sportif bir rahatlık elde edebilirsiniz. Deri eteğinizi sonbahar ve kış sezonunda giymek için, ayakkabı tercihlerini de diz üstü ve mini modeller için uzun çizmeler ya da şık topuklu ayakkabılardan yana kullanabilirsiniz.

Deri etekler oldukça kurtarıcı ve elegan parçalar olmakla birlikte, beraber kullanılmaması gereken aksesuarları bilmek belki de bu kombinlerin en önemli püf noktalarını oluşturuyor. Örneğin, deri eteklerinizle bir kombin yaparken, asla tekstil ürünü çantalar ya da parlak rugan ayakkabılar gibi tercihlerde bulunmamanız gerekiyor. Bunun yerine süetler, kadifeler, mat deri ve metal aksesuarlar, çok daha elit bir stile imza atmanızı kolaylaştırıyor.

Sokaklar Onunla Adeta Bir Podyum: Deri Etekler

Sonbahar ve kış mevsimlerinde deri etekleri, uzun paltolar, jean montlar ve yine deri mont ve ceket modelleri ile birlikte kullanabilirsiniz.

Sokaklar Onunla Adeta Bir Podyum: Deri Etekler

Ofiste Deri Etek Giyilir mi Demeyin!

Eğer şıklığınıza önem veren bir ofis çalışanı iseniz, o halde sizi deri eteğin sihirli gücünden yararlanmaya davet ediyorum. Üstelik birkaç küçük dokunuşla, benzersiz ve özgün bir tarz yakalamanız da mümkün. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, deri etek modeli seçiminizin ofis kıyafeti normlarına uygun olarak, aşırı mini boyutlarda olmaması.

Haberin Devamı

Ofiste rahatlıkla giyebileceğiniz çok şık tasarlanmış midi boy deri etek modellerini, kusursuz iş kıyafeti kombinlerine kolayca dönüştürebilirsiniz. Midi boy deri etekleri ki bunlar genellikle kalem etek formunda tasarlanıyor; bootie modelleri, kısa botlar ve tabii ki topuklu ayakkabılarla birlikte kombinleyerek çok özel tarzınızı herkesin fark etmesini sağlayabilirsiniz. Ofis için deri etek tercihlerinde midi boyların yanı sıra, maxi boy ve kloş kesimli eteklerden de gösterişli kombinler elde etmeniz mümkün.

Sokaklar Onunla Adeta Bir Podyum: Deri Etekler Sokaklar Onunla Adeta Bir Podyum: Deri EteklerSokaklar Onunla Adeta Bir Podyum: Deri Etekler

Ofis için deri etek kombinlerinde üst grupta yine dik yakalı kazaklar, vücudu saran body ve gömlek modelleri, basic t-shirt çeşitleri, oldukça şık bir görüntü yaratıyor.

Sokaklar Onunla Adeta Bir Podyum: Deri Etekler

Klasikten Sıkıldım Diyenlere, Yepyeni Deri Etek Modelleri

Alışılmış düz deri etek modellerinden artık sıkıldıysanız, tasarımcılar sizin için de durmadan yeni fikirler üretmeyi sürdürüyorlar. Asimetrik kesimli deri eteklerden, neon renkli deri etek tasarımlarına, püsküllü modellerden dantelli tasarımlara kadar birçok farklı çeşit, 2018-2019 kreasyonlarında bolca gözümüze çarpıyor. Kendi tarzınızda kombinler yapabileceğiniz bu farklı modellere sahip deri etekler, sizi sıradanlıktan tek bir hamlede uzaklaştıracak kadar büyüleyici bir güce sahip.

Haberin Devamı

Sokaklar Onunla Adeta Bir Podyum: Deri EteklerSokaklar Onunla Adeta Bir Podyum: Deri Etekler

Deri etekleri, yakından tanıdığımız ünlüler de oldukça çok seviyor. Dünyanın moda ikonları arasında ilk sıralarda yer alan Victoria Beckham, derinin cazibesinden vazgeçemeyen ünlüler arasında yer alıyor. Sokak stili tercihlerinde onu ve birçok ünlüyü, deri modeller içinde sıklıkla görmemiz mümkün.

Sokaklar Onunla Adeta Bir Podyum: Deri Etekler

Siz de kendi stilinizde ani ve yepyeni bir değişiklik yapmak istiyorsanız, bu özgür, asi ve bir o kadar elegan parçadan fazlasıyla yararlanabilirsiniz.

Sevgiler.

Filiz ADAR

Instgrm: @moonmoda3d

Twitter: @flzadar

Blog: http://moonmoda3d.blogspot.com