Manisa SOMA CHP MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI DA TEMAYÜLLE BELİRLEDİ

SOMA CHP MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI DA TEMAYÜLLE BELİRLEDİ

10.02.2014 - 15:37 | Son Güncellenme:

.

SOMA CHP MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI DA TEMAYÜLLE BELİRLEDİ

Soma Belediye Başkan Adayını temayül yoklaması ile belirleyen Cumhuriyet Halk Partisi Soma İlçe Teşkilatı Belediye Meclis Üyelerini de temayülle belirledi. İlçe Seçim Bürosunda sandığa giden Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı üyeleri belediye meclis üyesi adaylarını belirledi.
Seçimlerle ilgili açıklamada bulunan CHP Manisa İl Teşkilatı Eğitim Sekreteri Mustafa Ada, “Bundan önce Manisa'da aday sayısı aday sayısı 2 ya da daha fazla olan tüm ilçelerde üyelerin önüne sandığı koyduk, üyelerimiz özgür iradeleriyle belediye başkan adaylarını belirledi. Şimdi de yine yerel yönetimlerde iktidara talip olan CHP, bu yerel yönetim kadrolarını oluşturma için yine üyelerinin önüne sandığı koyuyor. Bu bir tür demokratik yarış, bu yarış ile üyelerimiz meclis adaylarını sıralayacaklar bu yarışın sonunda oluşturulacak listede belediyeyi yönetmeye Belediye başkan adayımızla talibiz." dedi.
İlçe Başkanı Murat Bayramoğlu ise "Yerel seçimlerde, belediye meclis üyelerinin sıralaması ile ilgili yapılan eğilim yoklamasıyla, parti içi demokrasi Soma'da bir kez daha tüm canlılığı ile yaşandı. Öncelikle eğilim yoklaması kararını alan tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, meclis üyesi aday adayı olan ve bu güzel yarışın gerçekleşmesini sağlayan tüm CHP üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum."dedi.
Yapılan seçimlerin ardından CHP'nin Belediye Meclis Üyesi adayları sıralaması şekillendi.