Manisa Soma'da Bayramlaşma Töreni

Soma'da Bayramlaşma Töreni

25.06.2017 - 16:37 | Son Güncellenme:

.

Somada Bayramlaşma Töreni

MANİSA (AA) - Soma ilçe protokolü, Soma Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Haberin Devamı

Soma Öğretmenlerevi'nde düzenlenen bayramlaşma programına, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Kaymakam Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Hasan Ergene, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Milletvekili Bilen, yaptığı konuşmada, Soma'nın hızla büyüyen bir ilçe olduğunu söyledi.

15 Temmuz yıl dönümünde kutlamalar yapılacağına belirten Bilen, şunları söyledi:

"Önümüzde 15 Temmuz geliyor. Bir yıl önce 15 Temmuz'da yaşanan bir hadisenin yıl dönümünü kutlayacağız. Yaşanan olayda şehitlerimiz, gazilerimiz oldu. Bu şehitlerimiz ve gazilerimize de minnet borçluyuz. Bu terör örgütü ve diğer terör örgütü mensuplarıyla mücadelemiz sürüyor. Biz iktidara geldiğimizde Soma'nın nüfusu 60 binler civarındaydı. Şimdi ise 108 bin nüfusuna ulaştı. İstikrar Soma'nın büyümesine böyle bir katkı sunmuş. Daha fazla da katkı da sunabilir mi, bu bize bağlı. Bizim çabamıza, bizim gayretimize bağlı. Birbirimizle omuz omuza mücadele edersek, şer odaklarına karşı dimdik olursak, hele hele alçak terör örgütlerine karşı başta FETÖ olmak üzere diğer terör örgütlerine karşı birlikteliğimizi, beraberliğimizi devam ettirirsek, büyümemiz ve refah düzeyimiz daha iyi olacak inşallah."

Haberin Devamı

Bilen, konuşmasının ardından buradaki törenin ardından 1989 yılında Siirt Eruh'ta şehit olan asker Yaşar Çığ'ın annesi Şaziye Erdek'i evinde ziyaret edilerek, bayramı kutlandı.