Aksaray SOMUNCU BABA KÜLLİYESİ'NDE TOPLU İFTAR

SOMUNCU BABA KÜLLİYESİ'NDE TOPLU İFTAR

24.07.2014 - 17:08 | Son Güncellenme:

.

SOMUNCU BABA KÜLLİYESİNDE TOPLU İFTAR

Aksaray Belediyesi tarafından Somuncu Baba Külliyesinde toplu iftar düzenlendi.
Kadir Gecesi olması münasebetiyle de binlerce kişinin akınına uğrayan Somuncu Baba Külliyesinde Ramazan atmosferi doyasıya yaşandı. Binlerce vatandaşla iftar yemeğinde buluşan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, her zaman olduğu gibi vatandaşları tek tek ziyaret ederek hasbıhalde bulundu.
Başkan Yazgı vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Mübarek Kadir Gecelerini kutlayarak, “Allah inşallah bu geceyi hayırlı bir şekilde geçirmemizi ve bu geceyi idrak ederek yaşamamızı nasip eder. Bu arada bizim aramızda bulunan Somuncu baba ailemizin değerli fertleri de burada. Aslında biz bugün sizlerin misafiri olduk. Allah razı olsun. Yapacağımız ibadetlerimizle inşallah bu geceyi hep birlikte ihya edeceğiz” dedi.
Birlikte yenilen iftar yemeğinin ardından vatandaşlara Aksaray Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan lokma tatlısı ve şerbet ikramı yapıldı. Somuncu Baba Külliyesini dolduran binlerce kişi, teravih ve tespih namazını kılarak Kadir Gecesinde bol bol dua etti. Vatandaşlar da, kendilerine bu ortamı hazırlayan Belediye Başkanı Hulak Şahin Yazgı'ya teşekkür etti.

Yazarlar