Gündem Son Çıkış 4. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı - İzle

Son Çıkış 4. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı - İzle

25.08.2015 - 15:49 | Son Güncellenme:

TRT ekranlarının yeni dizisi Son Çıkış 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Son Çıkış yeni bölüm için heyecan dorukta. İlk bölümleriyle tam not alan Son Çıkış 4. bölümünde neler olacak? Ayrıntılar haberimizde...

Son Çıkış 4. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı - İzle

Genç kadrosuyla dikkat çeken yeni dizi Son Çıkış 4. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkacak. Merakla beklenen Son Çıkış 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Kenan, Cesur ve Zeynep'in çarpıcı öyküsünü; hırs, tutku, pişmanlık dolu bir serüvenle harmanlayan Son Çıkış dizisinin bu bölümünde Kenan, gerçeklerin peşine düştü ve Zeynep'in bir babasının olduğunu öğrendi. Zeynep, ise Cesur'un kendisine yardım ettiğini öğrendi fakat bunu Kenan'ın yaptığını düşündü.

Haberin Devamı

Dolunay Soysert, Tolga Güleç, Furkan Palalı, Orçun K. Kaygusuz ve Deniz Barut gibi isimlerin yer aldığı iddialı dizi Son Çıkış 3. bölümüyle 22 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

SON ÇIKIŞ 4. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



SON ÇIKIŞ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Son Çıkış son bölümünde Kenan, Cesur ve Zeynep'in arasında ne olduğunu öğrenmeye çalışırken, Zeynep bir babasının olduğunu öğrendi. Cesur ise Zeynep'e gizlice maddi olarak yardım ediyordu ancak saklanıyordu. Kenan, Cesur'un üzerine giderken, kırılma noktası hukuk bürosunun önüne yaşandı. Zeynep, anne ve babasının geçmişini öğrenmek için gelmişti ama karşısına Kenan ve Cesur çıktı. Zeynep ve Kenan büyük bir kavga ile hukuk ofisinden ayrıldılar.. Cesur, üstlendiği uyuşturucu sevkiyatını yapmaya çalışırken, sevkiyatın içinde beklenmedik bir süpriz çıkar. Sevkiyatın yapılacağı alanda sinirler gerildi. Jülide, sevkiyatı iptal eder fakat bedelini ağır ödedi. Son Çıkış 3. bölümünde bir de Rıdvan için gece yapılacaktı, bu gece sonrasında, Nilüfer, öğrencilerden Vandam ile iletişime geçti. Ailesini, hayallerini arkadaşlarını konuştu. İmam Yusuf ise mahallenin gençlerinin takıldığı yerleri gezmekte ve gençler için neler yapabileceğini düşünmekteydi. Vandam evden kovuldu ve arkadaşları Vandam'ı kendi haline bırakırken, el uzatan kişi Yusuf olur. Zeynep, Cesur'un kendisine yardım ettiğini öğrendi fakat bunu Kenan'ın yaptığını düşündü.

SON ÇIKIŞ KONUSU

Son Çıkış dizisi; bir anlık hatanın yükünü omuzlayan Kenan, Cesur ve Zeynep, arasındaki olayları; hırs, tutku, pişmanlık dolu bir serüveni anlatıyor. Bu serüvende İmam Yusuf ve Öğretmen Nilüfer ise "Bir kereden bir şey olmaz" diyerek girdikleri karanlık yolda, hayalleri yavaş yavaş yok olan gençlere 'SON ÇIKIŞ' için bir umut ışığı oluyor. Ayhan Özen'in yönettiği, yapımcılığını Estet Film'in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda; Furkan Palalı, Tolga Güleç, Sultan Ulutaş, Orçun K. Kaygusuz, Deniz Barut gibi genç isimler bulunuyor.