Gündem Son dakika... Ankara adliyesinde doğalgaz patlaması

Son dakika... Ankara adliyesinde doğalgaz patlaması

20.05.2017 - 15:35 | Son Güncellenme:

Ankara Adliye sarayı önünde doğal gaz patlaması meydana geldi.

Son dakika... Ankara adliyesinde doğalgaz patlaması

Ankara Adliyesi arka kapısı önünde meydana gelen doğalgaz patlamasının, borunun yüzeye yakın döşenmesinden kaynaklandığı ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Ankara Adliyesi C kapısı önünde bugün öğleden sonra asfalt çalışması yapıldığı sırada asfalt kazıma makinesinin doğalgaz borusunu delmesi sonucu patlama meydana geldi.

Patlamanın ardından asfalt kazıma makinesi alev aldı. Bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangının büyümesinin önüne geçmek için doğalgaz hatları kesildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürdü. Asfalt kazıma aracı yanarak kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri, çevredekileri olay yerinden uzaklaştırarak trafik akışını durdurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi için bir taşeron firmanın, bölgede asfalt kazıma çalışması yaptığı belirtildi. Borunun yüzeye yakın döşenmesi nediniyle iş makinesinin asfaltı kazıdığı sırada boruyu deldiği dile getirildi. Yangının bunun üzerine çıktığı kaydedildi. Asfalt çalışmasında çalışan Emrah Zenger ile Ahmet Öcal'ın yaralandığı ifade edildi. Birinde hafif yanık olan diğeri ise gazdan zehirlenen yaralılar, hastanede tedavi altına alındı.

Haberin Devamı