Gündem Son dakika: Operasyonlar devam ediyor! PKK köşeye sıkıştı

Son dakika: Operasyonlar devam ediyor! PKK köşeye sıkıştı

26.12.2016 - 13:34 | Son Güncellenme:

Bitlis'te askerin PKK'ya yönelik son dakika operasyonları devam ediyor. TSK Bitlis'te zorlu şartlarda gerçekleştirdiği operasyonda PKK sığınaklarını tespit ederek yok etti.

Son dakika: Operasyonlar devam ediyor PKK köşeye sıkıştı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Bitlis’te gerçekleştirilen Şehit Piyade Uzman Çvş. Ethem Hacımahmutoğlu-38 Operasyonu kapsamında tespit edilen sığınakların içerisinde çok miktarda yaşam malzemesi ve örgütsel posterin ele geçirildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Türk Silahlı Kuvvetleri vatandaşların güvenliğini sağlamak, devletin hak ve menfaatlerini korumak amacıyla gece-gündüz, yaz-kış demeden, üstün cesaret ve fedakarlıkla operasyonlarına devam ediyor. Bu kapsamda 10’uncu Komando Tugay Komutanlığı tarafından, Bitlis ili Tatvan ilçesi Emek Mahallesi bölgesinde 18-24 Aralık 2016 tarihleri arasında ’Şehit Piyade Uzman Çvş. Ethem Hacımahmutoğlu-38 Operasyonu’nun icra edildiği bildirdi.

TSK’dan operasyonla ilgili yapılan açıklamada, operasyon bölgesinde yapılan arazi taraması ve ev aramalarında 4 adet ruhsatsız av tüfeği, farklı noktalarda sığınak, sığınak içerisinde çok miktarda yaşam malzemeleri ve örgütsel posterlerin ele geçirildiği, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla 4 adet ruhsatsız av tüfeğinin muhafaza altına alındığı, sığınak ve sığınak içerisinde yaşam malzemeleri, örgütsel posterlerin yerinde imha edildiği belirtildi.

Yazarlar