Siyaset Son dakika... Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde

Son dakika... Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde

15.07.2017 - 20:03 | Son Güncellenme:

Başbakan Binali Yıldırım 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde konuşma yaptı... Başbakan "Kahramanları burada şehit verdik. Bu köprüde tekbir getirirken şehit oldular. Kor ateş de olsa hüznümüzü yüreğimize gömeceğiz. Bugün alçakları hainleri sevindirmeyeceğiz." dedi.

Son dakika... Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde

Çengelköy'deki yürüyüşe katılan Başbakan, mikrofonlara "5 Temmuz Türkiye'nin karanlıktan aydınlığa çıktığı ikinci kurtuluş mücadelesidir" dedi ve kalabalıkla birlikte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne doğru hareket etti.Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki törene Çengelköy'den yürüyerek gidiyor. Kalabalıkla birlikte köprüye doğru hareket eden Yıldırım, mikrofonlara şu açıklamayı yaptı:

Haberin Devamı

"Şimdi hep beraber Şehitler Abidesi'ne doğru yürüyoruz. Çengelköy'de darbecilerin harekete geçtiği ilk andan itibaren o günün coşkusuyla yola çıktık.

Bir daha terör örgütlerinin, darbecilerin herhangi bir şeye kalkışmaması için tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet için hep beraber yürüyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımız da Kısıklı'dan yürüyerek gelecek. 15 Temmuz Türkiye'nin karanlıktan aydınlığa çıktığı ikinci kurtuluş mücadelesidir. 15 Temmuz'u ne unutacağız ne unutturacağız."

Birçok bakanın eşlik ettiği Yıldırım'ı kalabalık bir gazeteci grubu da takip ediyor.