Gündem Son dakika: Eren Bülbül’ün şehit edildiği saldırıya katılan terörist yakalandı!

Son dakika: Eren Bülbül’ün şehit edildiği saldırıya katılan terörist yakalandı!

24.10.2017 - 18:47 | Son Güncellenme:

Giresun’un Dereli ilçesine bağlı Kulakkaya Yaylası kırsalında bir terörist yakalandı. Teröristin, 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün şehit olduğu saldırıya katılan teröristlerden biri olduğu öğrenildi. Kulakkaya Yaylası'nda vatandaşların durumundan şüphelendiği teröristi köy kahvehanesine götürdüğü ve burada beklemesini sağladığı, bu sırada Jandarma'ya ihbarda bulunduğu ortaya çıktı. Köye ulaşan jandarma ekipleri de teröristi kıskıvrak yakaladı.

Son dakika: Eren Bülbül’ün şehit edildiği saldırıya katılan terörist yakalandı

Giresun’da yürütülen terör operasyonlarında dün gece Dereli ilçesine bağlı Kulakkaya Yaylası kırsalında bir terörist yakalandı. Teröristin Trabzon’un Maçka ilçesinde Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ve 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün şehit olduğu saldırıya katılan teröristlerden biri olduğu bilgisine ulaşıldı.

Haberin Devamı

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı yazılı açıklamada, "23 Ekim 2017 tarihinde saat 15.25 sıralarında ilimiz Dereli ilçesi Kulakkaya Yaylası bölgesinde ihbar üzerine şüpheli bir şahsın jandarma görevlilerince yakalandığı, yakalanan şahsın PKK terör örgütü Karadeniz yapılanmasına mensup 'Aram' kod adlı Mustafa Tolucan adlı bölücü terör örgütü mensubu olduğu Başsavcılığımızca ilgili terör örgütü mensubu hakkında gözaltı kararı verilmiş olup hakkında açılan adli soruşturma devam etmektedir” denildi.

Son dakika: Eren Bülbül’ün şehit edildiği saldırıya katılan terörist yakalandı

PKK'LI TERÖRİSTİN YAKALANMA DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Son dakika: Eren Bülbül’ün şehit edildiği saldırıya katılan terörist yakalandı

Giresun'un Dereli İlçesi Kulakkaya Yaylası'nda 'Aram’ kod adlı PKK'lı terörist Mustafa Tolucan'ın yakalanması olayına ilişkin ayrıntılar ortaya çıktı. Başına puşi takılı ve mekap ayakkabı giyimli terörist yayla yolunda karşılaştığı bir vatandaşa 'Ben bir şantiyede çalışıyordum. Beni işten çıkardılar. Karnım aç, bana yiyecek bulabilir misin?' dediği öğrenildi.

Durumundan şüphelendiği teröristi köy kahvehanesine götüren ve burada beklemesini sağlayan vatandaş bu sırada Jandarma'ya ihbarda bulundu. Köye ulaşan jandarma ekipleri teröristi kıskıvrak yakaladı. PKK'lı teröristin kahvehanede bekletildiği sırada çekildiği belirtilen fotoğrafı da ortaya çıktı. O fotoğrafta çay içerken görülen PKK'lı terörist bir süre sonra jandarma ekipleri tarafından yakalandığı belirtildi.

Haberin Devamı