Gündem Son dakika: Esenyurt'ta polise ateş açıldı! Saldırganın kaçma anı kamerada

Son dakika: Esenyurt'ta polise ateş açıldı! Saldırganın kaçma anı kamerada

21.01.2017 - 10:22 | Son Güncellenme:

Esenyurt'ta polis aracına düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmazken saldırgan olay yerinde silah, el bombası ve çantasını bırakarak kaçtı. Saldırıyı düzenleyen saldırganın kaçma anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Son dakika: Esenyurtta polise ateş açıldı Saldırganın kaçma anı kamerada

Esenyurt'ta resmi polis otosuna uzun namlulu silahla ateş açıldı. Olayda ölen ya da yarlanan olmazken, polis kaçan şahsın yakalanması için operasyon başlattı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgilere göre, Esenyurt'ta devriye görevi yapan polis aracına kimliği belirsiz bir şahıs tarafından uzun namlusu silahla ateş açıldı. Polisler de zanlıya silahla karşılık verdi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, zanlı saldırının ardından kayıplara karıştı. Polis aracının camlarının açılan ateş sonucu parçalandığı görüldü.

İŞTE SALDIRGANIN YENİ GÖRÜNTÜSÜ

Polis saldırıyı gerçekleştiren şahsın yakalanması için çevrede geniş çaplı operasyon başlattı. Polis helikopteri de zanlının yakalanması için yürütülen çalışmalara destek vermek üzere bölgeye sevk edildi. Esenyurt çevresinde polisin operasyonu sürüyor.

ESENYURT SALDIRISININ YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Esenyurt'ta polis ekibine yönelik silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Esenyurt'ta devriye gezen polis ekibine ateş açan saldırgan kayıplar karıştı. Saldırganı yakalamak için bölgede geniş çaplı operasyon başlatılırken, silahlı saldırıya ilişkin yeni güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde saldırı sonrası bir sokağa giren zanlı, kaçmaya çalışıyor. Bu sırada bölgeye takviye gelen polis ekipleri, araçlarından inerek zanlının girdiği sokağa doğru ateş ediyor. Görüntülede sokak çevresindeki hareketlilik de göze çarpıyor.

Haberin Devamı

ESENYURT SALDIRGANI KAÇARKEN KAMERALARA YAKALANDI

İstanbul Esenyurt'ta polis ekibine silahlı saldırı düzenleyen saldırganın kaçma anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Esenyurt'ta sabah saatlerinde devriye görevi yapan polis ekibine silahlı saldırı düzenlendi. Polislerin silahla karşılık verdiği saldırgan, kayıplara karşıtı. Saldırganın olay yerinden kaçma anı, çevkedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde dükkandaki vatandaşlar saldırı üzerine kapıya doğru yöneliyor. Bir süre sonra kapının önünden bir kişinin sokağın yukarısına doğru koştuğu görülüyor.

İŞTE O ANLAR



POLİSE ATEŞ AÇTI

Olay saat 09.45 sıralarında meydana geldi. Polis aracına ateş açan bir kişiye araçtaki polisler karşılık verdi. Kısa süreli çatışma sonrası saldırgan olay yerinde silahını ve bir el bombası ile çantasını bırakarak kaçtı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

Haberin Devamı

Polis eşkali belirlenen saldırganı yakalamak için operasyon başlatırken olay yerindeki çanta ve el bombası için bomba uzmanı ekipler çağrıldı.

EL BOMBASI İMHA EDİLDİ

Özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı sokak ortasında duran el bombasını bir süre inceledi. Daha sonra el bombası fünye ile patlatıldı. Polisin olay yerindeki incelemesi devam ediyor.

Son dakika: Esenyurtta polise ateş açıldı Saldırganın kaçma anı kamerada