Dünya Son dakika: Fransa'da okula ateş açıldı! Çok sayıda yaralılar var

Son dakika: Fransa'da okula ateş açıldı! Çok sayıda yaralılar var

16.03.2017 - 15:17 | Son Güncellenme:

Fransa'nın Güneyindeki Grasse kasabasında bir okula ateş açıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin 17 yaşındaki bir lise öğrencisi olduğu belirtildi.

Son dakika: Fransada okula ateş açıldı Çok sayıda yaralılar var

Fransa'nın Grasse kasabasındaki Alexis de Tocqueville lisesinde silahlı bir saldırganın açtığı ateş sonucu çok sayıda kişi yaralandı. Yaralı sayısının ilk belirlemelere göre en 8 olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

Saldırıda okul müdürüne ateş açıldığı belirtiliyor. Fransa polisi olayın bir terör saldırısı olup olmadığını söylemek için erken olduğunu açıklamıştı. Saldırıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı, bir kişi ise aranıyor. Gözaltına alınan kişinin 17 yaşında bir lise öğrencisi olduğu ve hedefte lise müdürünün olduğu belirtildi.

Uluslararası haber ajanlarının acil koduyla duyurduğu habere göre Fransa hükümeti tarafından terör saldırısı uyarısı yapılmış, Kasabada meydana gelen olay sonrasında yetkililer halktan evlerinde kalmalarını istemişti.

Fransa'nın Grase kasabasındaki lisede meydana gelen silahlı saldırıdan hemen önce başknet Paris'te bulunan IMF binasına zarflı saldırı düzenlenmişti. Zarfın açılmasıyla ufak bir patlamanın yaşandığı olyada bir kişi yaralanmıştı.

Haberin Devamı