Gündem Son dakika... Kılıçdaroğlu'na saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat

Son dakika... Kılıçdaroğlu'na saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat

21.04.2019 - 14:47 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı Cumhurbaşkanlığı yakından takip edildi. Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada da, eylemin önlenmesi için gerekli tedbirlerin alındığını, sorumlular hakkında yasal işlemin başlatılacağı bildirildi.

Son dakika... Kılıçdaroğluna saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğandan talimat

Cumhurbaşkanlığı Özel Kaleminden görevliler CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun özel kalem müdürlüğü yetkililerini arayarak son durumla ilgili bilgileri an be an alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Kılıçdaroğlu'nun olay yerinden güvenli bir şekilde ayrılmasının sağlanması için yetkililere talimat verdiği kaydedildi.

Haberin Devamı

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya da Kılıçdaroğlu'nun da yanında bulundu.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliğinden, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çubuk ilçesindeki şehit cenazesinde saldırıya uğramasıyla ilgili olayın sorumluları hakkında yasal işlemlere başlanıldığı bildirildi.

Valiliğin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'na yönelik müessif protesto eyleminin önlenmesine yönelik gerekli güvenlik tedbirleri alınmış olup olayın sorumluları hakkında yasal işlemlere başlanılmıştır." ifadesine yer verildi.

Ankara Valisi Şahin de açıklamasında "Kılıçdaroğlu ile ilgili tüm güvenlik tedbirleri alındı. Takviye kuvvetler yönlendirildi, bir güvenlik sorunu şu anda yok" dedi.

Haberin Devamı