Siyaset Son dakika: Bakan resmen açıkladı! "O hain elimizde..."

Son dakika: Bakan resmen açıkladı! "O hain elimizde..."

27.03.2017 - 12:40 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'in Derik ilçesinde görevi başındayken geçen yıl kasım ayında PKK'lı teröristlerce şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'e yönelik bombalı saldırının planlayıcısının yakalandığını bildirdi.

Son dakika: Bakan resmen açıkladı O hain elimizde...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muhammed Fatih Safitürk sukastının planlayıcısının yakalandığını duyurdu. Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Muhammet Fatih Safitürk Sana borcumuzu ödeyemeyiz. Ancak bil ki katliamını planlayanı aldık. Elimizde... Sağolun arkadaşlar" dedi.

Haberin Devamı

'KRAVAT TAKMIŞ ŞEREFSİZ'

Soylu, dapha sonra Trabzon'da yaptığı konuşmada da, "Bu sabah esas birisini yakaladık. Şerefsiz kravat takmış, takım elbise giymiş. Evlatlar bu son Viranşehir patlaması var ya, o Viranşehir patlamasının planını yapanı, aynı zamanda da bizim evladımız Muhammet Fatih Safitürk'ü, sizin de evladınız onun katlini planlayanı bu sabah alıverdiler" dedi.

BU MİLLET DE, BU DEVLET DE GEREĞİNİ YERİNE GETİRİR'

Kalabalığın, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları sonrasında konuşmasını sürdüren Bakan Soylu şunları söyledi:"Birileri çıktı sevindiler. Kandil'den it gibi havlayanlar var ya it gibi havlayanlar. Bilin ki Kandil'den it gibi havlamanıza da müsaade etmeyeceğiz. Birisi çıktı dedi ki; ‘T.C'yi tükürüğümüzle boğarız.' Hatırlıyor musunuz? Gereğini yaptık mı? Şimdi nerede? Şimdi kodeste, kodeste. Bu milletin birliğine, beraberliğine, hürriyetine, bayrağına, bu ülkenin selametine oradan, lafın ölçüsünü bilmeden ortaya koyarsan bu millet de, bu devlet de gereğini yerine getirir. Hem terörü bitireceğiz, hem de o oyun oynayanların heveslerini bitireceğiz."

Haberin Devamı


Mardin'in Derik İlçesi'nde 10 Kasım 2016 tarihinde PKK'lı teröristlerin yerleştirdiği bombanın patlaması sonucu ağır yaralanan Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk, tedavi gördüğü hastanede bir gün sonra şehit olmuştu.

Son dakika: Bakan resmen açıkladı O hain elimizde...

ŞEHİT KAYMAKAM TRT'YE KONUŞMUŞTU