Gündem Son depremler! Bugün nerede deprem oldu? Mayıs ayı son dakika deprem haberleri

Son depremler! Bugün nerede deprem oldu? Mayıs ayı son dakika deprem haberleri

21.05.2019 - 20:18 | Son Güncellenme:

Yurt genelinde son zamanlarda meydana gelen depremler sonrası bugün de Tekirdağ Şarköy'den korkudan bir deprem haberi geldi. Haber sonrası vatandaşlar Türkiye'de hangi ilde, kaç şiddetinde deprem oldu sorularının cevaplarını aramaya başladı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Son depremler Bugün nerede deprem oldu Mayıs ayı son dakika deprem haberleri

Türkiye'de Mayıs ayında meydana gelen depremler ile ilgili vatandaşlar son depremler nerelerde oldu arayışlarına başladı. İşte Mayıs ayının son günlerinde Türkiye'de meydana gelen depremler...

BU KEZ ŞARKÖY SALLANDI! (21 MAYIS)

Marmara Denizi'nin Şarköy sahiline 4.47 kilometre mefade bugün saat 16.17'de 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Şarköy'de hissedilen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Depremde herhangi bir hasarın meydana gelmediği bildirildi.

KÜTAHYA VE ELAZIĞ KORKUTTU (20 MAYIS)

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü ve Ulusal Deprem İzleme Merkezi verilerine göre Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde saat 23.45'de yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen 3.2'lik deprem kısa süreli panik ve endişe neden oldu.

Belediye Başkanı Arif Teke, yaptığı açıklamada, ''Depremin merkez üstü Altıntaş ilçemiz olmasından dolayı şiddetli hissedildi. Bize gelen her hangi bir yıkım yada başka bir şikayet bulunmuyor. Vatandaşlarımızın panik olması için her hangi bir neden yok. İlçemize geçmiş olsun'' ifadelerini kullandı. Öte yandan Elazığ'da da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

BODRUM BEŞİK GİBİ SALLANDI (19 MAYIS)

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 14.34'te merkez üssü Gökova Körfezi olan 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Sarsıntının, yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde oluştuğu belirlendi.