Trabzon SON İFTAR SOFTASI DÜZKÖY’DE KURULDU

SON İFTAR SOFTASI DÜZKÖY’DE KURULDU

27.07.2014 - 11:49 | Son Güncellenme:

.

SON İFTAR SOFTASI DÜZKÖY’DE KURULDU

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofralarının sonuncusu Düzköy ilçesinde kuruldu. İftarın ardından konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, vatandaşlardan İsrail mallarına boykotu sürdürmelerini istedi.
Düzköy ilçe merkezinde gerçekleştirilen iftarda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra Düzköy Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, AK Parti Düzköy İlçe Başkanı Şenol Akpınar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, STÖ temsilcileri, siyasiler ve vatandaşlar hazır bulundu.
İftarın ardından vatandaşlara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür ederken, siyasi ayrım gözetmeksizin birlik ve beraberlik için olunması çağrısını yeniledi.
Konuşmasında Trabzon’un huzur içinde bir Ramazan geçirdiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, İsrail’i Filistin’de gerçekleştirdiği katliamdan dolayı bir kez daha kınarken, Türk milletinin alışveriş yaparken çok dikkatli olması gerektiğine değindi ve “İsrail mallarına karşı başlatmış olduğumuz boykotu arttırarak sürdürmeliyiz. Lütfen bu işe çok dikkat edelim” dedi.
Başkan Gümrükçüoğlu sözlerini İslam ülkelerinin kendi içindeki iç kavgaları bir an önce bırakarak birlik olması gerektiğini ifade ederek tamamladı.