Kültür Sanat Son Toksine Kadar Kendine İyi Bak

Son Toksine Kadar Kendine İyi Bak

22.11.2017 - 16:17 | Son Güncellenme:

“Son Toksine Kadar Kendine İyi Bak”ın yazarları Ersin Pamuksüzer ve Selda Terek Bilecen hayatlarına bu anlayışı dahil ederek yaşamlarını sürdüren kişiler.

Son Toksine Kadar Kendine İyi Bak

Son yılların en popüler konusu “Holistik Sağlık” anlayışını farklı bir göz ve dille ele alan, Ersin Pamuksüzer ve Selda Terek Bilecen’in birlikte kaleme aldığı ve bir yaşam tarzı kitabı olarak raflarda yerini alan “Son Toksine Kadar Kendine İyi Bak” yaşadıkça maruz kaldığımız bedensel, zihinsel ve duygusal kirlilikten arınmanın yollarını anlatıyor.Destek Yayınları etiketiyle kitabevlerine giren kitap; bizleri hastalığa sürükleyen tüm toksinlenme çeşitlerini anlatıyor ve diyor ki “önlem al, toksinlerinden kurtul!”

Haberin Devamı

“Son Toksine Kadar Kendine İyi Bak”ınyazarları Ersin Pamuksüzer ve Selda Terek Bilecen hayatlarına bu anlayışı dahil ederek yaşamlarını sürdüren kişiler. “Yaşadığımız sürece iç ve dış etmenler sebebiyle kirlenmeye açığız ve kirlendikçe biriken toksinler hızla yaşlanmamıza, mutsuzlaşmamıza ve hayatımızın zorlaşmasına sebep oluyor. Oysa düzenli arınmak, toksin biriktirmemek, hayatımızı zaaflarımızın elinden kurtarmak, bizlere yaşsız olmayı vadediyor. Yaşsız olmak; yetmiş yaşında da koşarak merdiven çıkabilmek, sevmek, sevişmek, hayattan tat almak demek.” diyor.

“En iyi rec¸ete kendimize yazdıgˆımızdır.” ana fikri ile kişinin en iyi tanıması gerekenin öncelikle kendi vücudu, kendi duygu ve düşünceleri olduğunu vurgulayan yazarlar; geliştireceği bir bilinç ve farkındalıkla insanın en iyi kendisine bakabileceğini dile getiriyor. Çareyi hastalandıktan sonra doktorlarda ya da tıp ile ilgilenen kişilerde aramak yerine, hasta olmaya götüren koşulları ortadan kaldırmak en doğrusu olacağının önemine dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Holistik sağlık konusunda bilinçli bireylerin çoğalması ile kişilerin daha mutlu ve sağlıklı olacağına, mutlu aileler ve mutlu toplum yaratacağına dikkat çeken yazarlar kendileri için bir yaşam tarzı haline getirdikleri ‘HolistikDetoks’u anlatıyor ve uzman gözüyle değil, sağlığın birer müşterisi olarak bugüne kadar kendilerine servis edilmiş sağlık anlayışı içerisinden sorgulayarak çıkardıkları, seçmece bir anlayışı okurla paylaşıyor. İçinde bedensel, zihinsel ve duygusal arınma konusunda gerçek yaşam öykülerine de yer verilen kitap oldukça keyifli bir çalışma olarak okurlarıyla buluşuyor.

“Son Toksine Kadar” Kendine İyi Bak Raf Fiyatı: 30 TL.-