Teknoloji Son Yıllarda Mutlaka Oynamanız Gereken Oyunlar

Son Yıllarda Mutlaka Oynamanız Gereken Oyunlar

24.09.2016 - 17:05 | Son Güncellenme:

Son yıllarda önemli oyunlar piyasaya çıktı ve özellikle grafik kartı teknolojisinin geldi nokta ile beraber HDR ve 4K gibi özellikler yaygın olmaya başladı.

Son Yıllarda Mutlaka Oynamanız Gereken Oyunlar

Ancak grafik özellikleri ile beraber oyunlar fiyat olarak önemli derecede arttı. Yine de Steam’de, PlayStation 4’te ya da Xbox One’de 2 sene önce çıkmış bir oyunu yaklaşık 15 dolar civarında satın alabilmek mümkün.

Haberin Devamı
The Witcher III: Wild Hunt

Oyun 2015 yılında çıktığında bir çok yerden yılın oyunu ödülünü kazandı ve bu ödülleri kesinlikle hak ediyor.

2. Middle-Earth: Shadow of Mordor

2014 yılında çıkan oyun yine bir çok yerden yılın oyunu ödülünü aldı. Özellikle Yüzüklerin Efendisini ve Tolkien’in fantastik orta dünyasını sevenler için kaçırılmaması gereken bir oyun.

3. Wolfenstein: The New Order

1992 yılında piyasaya çıkan Wolfenstein 3D first person shooter oyunlarının büyük babası olarak biliniyor. 2014 yılında çıkan Wolfenstein: The New Order belki devrim yaratmasa da son zamanların en iyi shooter oyunlarından bir tanesi.

4. Dishonored

2012 yılında piyasaya çıkan Dishonored en iyi stealth oyunlarından bir tanesi. Yakında da oyunun devamı niteliğindeki Dishonored 2 gelecek. Yeni oyun çıkmadan önce bir denemeyi hakkediyor.

Haberin Devamı

5. Ori and the Blind Forest

Axiom Verge ile benzer bir yapıya sahip olan Ori and the Blind Forest son zamanlardaki en iyi hikayeye sahip oyunlardan bir tanesi.