Sonbaharda Jean Etek Giyme Yolları

2015 sonbaharında kot eteklerinizle vedalaşmayın!...

Malum yazın en popüler parçalarından biriydi jean etekler. Özellikle 2015 ilkbahar-yaz sezonunda öne çıkan önden düğmeli modeller, hem 2015 yaz sokak modasında hem de yazlık sahil stillerinde birçok bayan tarafından tercih edildi.

Yazın son günlerinde hala kot eteklerinizi üzerinizden çıkaramıyorsanız ve onları serinleyen havalarda da giymek istiyorsanız, öyleyse hızla yaklaşan 2015 sonbahar sezonunda bu parçalarla nasıl kombinler yapabiliriz, bir bakalım.

Haberin Devamı

1- Jean eteğinizle uzun kollu parçaları kombinleyin!

Yazın sıcağından çıkıp, sonbaharın serin havasında hemen kalın kıyafetler giymek istemediğimizden, bu süreci yumuşak geçişlerle atlatabiliriz. Kot eteğiniz eğer mini yada midiyse, üzerine giyeceğiniz uzun kollu bir bluz ya da gömlekle sizi üşütmeyecek bir kombin elde edebilirsiniz. Ayrıca bu tarz bir kombini ofiste ya da haftasonu şıklığınızda da kullanabilirsiniz.

Sonbaharda Jean Etek Giyme Yolları

2- Maksi jean eteklerle bacaklarınızı koruma altına alın!

Yaz sıcağı için çok uygun olmayan, diz altında biten ya da yere kadar uzanan kot etekler, sonbahar ayları için adeta biçilmiş kaftan. Eğer bacak boyunuz müsade ediyorsa ya da yüksek topuklu ayakkabılarla giyerim diyorsanız, bence sonbaharda bu tarz kombinleri denemelisiniz.

Sonbaharda Jean Etek Giyme Yolları

3- Yazın giydiğiniz jean etek kombininize hırkanızı ekleyin!

Sonbaharda giyilebilen, hemen her kıyafetin üzerine yakışan, çoğu zaman günlük stilin kurtarıcı parçalarından olan hırkalar, yazlık jean etek kombinlerine de çok yakışmıyor mu? Ayrıca uzun hırkalarla yapacağınız kombinlerle sıradışı görünebilirsiniz.

Sonbaharda Jean Etek Giyme Yolları

4- Deri ve bomber ceketlerle sıcacık jean etek kombinleri yapmak mümkün!

Sonbaharın en sevdiğim parçaları deri ve bomber ceketler aslında. Deri ceketle bir kombini şıklaştırmak mümkünken, daha spor stiller için bomber ceketlerden destek alabiliriz. Bu durumda kot etek kombinlerine de sonbaharda en çok uyacak parçalar deri ve bomber ceketler değil mi?

Sonbaharda Jean Etek Giyme Yolları

Kot etekle yapılan daha fazla kombin önerisi için "Sonbaharda Jean Etek Giyme Yolları" yazıma tıklayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Trendler ve stil önerilerinin yer aldığı yazılarıma ve videolarıma blogum "PIMOOD"dan ulaşabilirsiniz.