Kültür Sanat Sonsuz Bir Aşk'ın galası yapıldı

Sonsuz Bir Aşk'ın galası yapıldı

11.02.2015 - 09:06 | Son Güncellenme:

Yapımcılığını Dama Medya'nın üstlendiği 'Sonsuz Bir Aşk' filminin galası önceki akşam Maslak Tim'de gerçekleştirildi.

Sonsuz Bir Aşkın galası yapıldı

Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Ferhat Gündoğdu ve Özlem Tekin'in yer aldığı film izleyenleri hem güldürüp hem ağlattı. Filme ait müzikleri de üstlenen Özlem Tekin ilginç saç tarzıyla galada dikkatleri üzerine topladı. Çekimleri Denizli, Antalya ve İstanbul'da gerçekleştirilen 'Sonsuz Bir Aşk', 13 Şubat'ta vizyona girecek. Filmde, bir yudumluk hayatı doya doya yaşamaya çalışan kanser hastası 'Volkan' ve 'Serhan'ın hikayesi anlatılıyor.

Haberin Devamı

'Sonsuz Bir Aşk', galaya katılanların büyük beğenisini topladı. Gösterim sırasında yapılan esprilere sık sık gülen ve filmi alkış yağmuruna tutan davetliler, bazı sahnelerde de gözyaşlarını tutamadı. Kanser hastası iki arkadaşın yol hikayesini Beyazperdeye taşıyan film, sıcak, samimi diyalogları, dostluk ve aşk üzerine unutulmaz sahneleri ve çocuk gelin, töre cinayetleri konusunda verdiği önemli mesajlarla dikkat çekti. Espri, hüzün dozunu tam ayarında tutan, rolleriyle adeta bütünleşen muhteşem oyuncuları ve sıcak öyküsüyle film, izleyenlerden tam puan aldı.

Seyirciler, 'Sonsuz Bir Aşk’ı finalde ayakta alkışladı. İsmail Hacıoğlu, Özlem Tekin ve Ferhat Gündoğdu ile fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Filmde, çocuk gelini canlandıran Ceren Balıkçı da sergilediği usta oyunculuk performansıyla büyük beğeni topladı.