Teknoloji Sony’den Pembe Renk Açılımı

Sony’den Pembe Renk Açılımı

12.04.2016 - 14:01 | Son Güncellenme:

Geliştirdiği Xperia Z serisi ile büyük bir başarı elde etmiş olan Sony, en son satışa sunduğu akıllı telefon modeli için pembe renk desteği sunacak…

Sony’den Pembe Renk Açılımı

Japonya merkezli teknoloji devlerinden biri olan Sony, bildiğiniz üzere son yıllarda Xperia Z ailesi ile büyük bir başarı elde etmiş durumda. Z1’den bu yana güzel satışlar elde etmeye devam eden firma, en son karşımıza Xperia Z5 ailesi ile çıkmıştı. Orta boyutlu ekran yapısı dışında Xperia Z5 Premium ile daha üst düzey bir model anlayışı da benimseyen Sony, şimdilerde bu modeli için pembe renk desteği sunmaya hazırlanıyor. Zira açıklanan bilgilere göre Z5 Premium satın almak isteyen kullanıcılar, siyah ve beyaz gibi bilindik renkler dışında pembe rengini de tercih edebilecekler.

Haberin Devamı

Resmi Twitter üzerinden açıklama yapan şirket, pembe rengini ilk ağızdan duyurmuş oldu. Cam yapısını pembe rengi ile buluşturan ve ortaya oldukça hoş gözüken bir telefon çıkaran firma, başlangıçta pempe renkteki Z5 Premium modelini Hong Kong, Tayvan ve Çin bölgelerinde satışa sunacak. Ardından telefonun diğer ülkelerde de satın alınabilir olup olmayacağı henüz net bir şekilde bilinmiyor. Ancak tahminler, olumlu yönde.

Sony’den Yeni Xperia Modeli