Teknoloji Sony, Gelişmiş Kamera Özelliklerine Sahip Bir Akıllı Telefon Üzerinde Çalışıyor

Sony, Gelişmiş Kamera Özelliklerine Sahip Bir Akıllı Telefon Üzerinde Çalışıyor

26.08.2015 - 10:26 | Son Güncellenme:

Pek çok alanda başarılı işlere imza atmış olan Sony, yeni akıllı telefonunda üst düzey bir kameraya yer verecek. Detaylar haberimizde... Çıkardığı suya dayanıklı Xperia modelleri ile adından sıkça söz ettiren...

Sony, Gelişmiş Kamera Özelliklerine Sahip Bir Akıllı Telefon Üzerinde Çalışıyor

Pek çok alanda başarılı işlere imza atmış olan Sony, yeni akıllı telefonunda üst düzey bir kameraya yer verecek. Detaylar haberimizde... Çıkardığı suya dayanıklı Xperia modelleri ile adından sıkça söz ettiren Sony, bu sefer farklı bir konuya ağırlık veriyor. Firmanın resmi Twitter adresi üzerinden paylaşılan tweete göre üstün özelliklerde kameraya sahip bir akıllı telefonun yolda olduğunu söyleyebiliriz. Zira Sony Birleşik Krallık, buğulu olarak nitelendirebileceğimiz bir görseli tarih bilgisi ile beraber paylaştı. Haberimizin sonundan göz atabileceğiniz tweette, daha iyi odaklanmaya sahip bir akıllı telefona hazır olun uyarısı yer almakta. Ayrıca her şeyin 2 Eylül 2015 tarihinde ortaya çıkacağı da belirtilenler arasında.

Haberin Devamı

Şu anda firmanın Z5 ve Z5 Compact modelleri üzerinde yoğunlaştığı biliniyor. Yeni amiral gemi olarak tanıtılması beklenen Xperia Z5 ve ona göre daha uygun fiyatlı ve daha küçük boyutlu Xperia Z5 Compact, büyük ihtimalle IFA 2015 etkinliğinde gözler önüne serilecek. Böylelikle şirketin yakın zaman içerisinde birden fazla akıllı telefon modeli tanıtacağını söylemek mümkün. Bahsi geçen kamera odaklı yeni Xperia modeli hakkında net bir bilgi henüz elimizde yok. Sadece cihazın iyi bir kameraya sahip olacağı atılan tweet ile anlaşılmakta.