Teknoloji Sony, Merakla Beklenen PS4 Beta Programını Duyurdu…

Sony, Merakla Beklenen PS4 Beta Programını Duyurdu…

20.08.2015 - 09:41 | Son Güncellenme:

Oyun dünyasının önemli isimlerinden Sony, PS4 için hazırlanan yeni güncellemelerin denenmesi adına beta programı düzenleyecek... Yeni güncellemeleri yayımlamadan önce denenmesini isteyen Sony, yeni beta sürecini duyurdu. PlayStation 4 konsollarına gelecek...

Sony, Merakla Beklenen PS4 Beta Programını Duyurdu…

Oyun dünyasının önemli isimlerinden Sony, PS4 için hazırlanan yeni güncellemelerin denenmesi adına beta programı düzenleyecek... Yeni güncellemeleri yayımlamadan önce denenmesini isteyen Sony, yeni beta sürecini duyurdu. PlayStation 4 konsollarına gelecek olan büyük güncellemelerin önceden kullanılmasını mümkün kılacak olan program, geniş çapta kullanıcılara ulaşacak. Bunun yanı sıra yine de kişi sayısında belirli bir sınırın olacağı dile getirildi. Resmi PlayStation Blog sayfası üzerinden duyurulan bilgiye göre, eğer PS4 sahibiyseniz bu sayfa aracılığıyla beta programına kayıt olabilirsiniz. Bu işlemi yapmak için sahip olmanız yegane şeyse PSN hesabı. Eylül ayı içerisinde başlayacağı ve yeni güncellemeleri programa dahil olan kişilerin önceden alacağını açıklayan Sony, süreç boyunca kullanıcılardan geri bildirim istiyor.

Haberin Devamı

Alınan yorum, eleştiri ve bildirimler sonucunda var olan güncelleme iyileştirilecek ve ardından tüm kullanıcılara açılacak. Şimdilik bahsi geçen programın büyük yani ana güncellemeler için kullanılacağı söyleniyor. Beta sürecinde olası bir hata ile karşılaşılırsa yazılımın v2.57 sürümüne geri döndürülebileceğini açıklayan Sony, bu sayede kullanıcılara güvence de vermiş oldu. Büyük güncellemeler konsolda sıkıntı yaşatırsa anında eski sürüme geri dönmek mümkün.