Teknoloji Sony, o özelliği ücretsiz yapacak!

Sony, o özelliği ücretsiz yapacak!

20.02.2017 - 10:06 | Son Güncellenme:

Sony, ücretli olduğu için tüm kullanıcıların giremediği PlayStation Plus’ı "Multiplayer Haftası" kapsamında ücretsiz yapacağını açıklandı.

Sony, o özelliği ücretsiz yapacak

PlayStation Plus kullanıcıları için bir değişiklik olmayacağını belirten Sony, kayıtlı olmayan kullanıcılar için belirlenen süre içerisinde ücretsiz giriş yapma hakkı verecek. Sony, ücretsiz olarak sunulan bu avantajlı durum sayesinde PlayStation 4 kullanıcılarının belirlenen süre içerisinde online olarak sunulan tüm oyunları deneme şansı bulacaklarını ifade etti. Kullanıcılar bir oyun alıp konsola takmaları halinde tüm online oyunlara ulaşım sağlayabilecek.

Haberin Devamı

PlayStation Plus’ı ücretsiz deneme şansı Kuzey Amerika ve Avrupa'da geçerli olacak. Avrupalı kullanıcılar 22 Şubat Çarşamba saat 22:00'den 26 Şubat Pazar saat 23:59'a kadar PlayStation Plus'tan faydalanabilecek. Amerika'daki kullanıcılar ise 17–26 Şubat tarihleri arasında PlayStation Plus’ı ücretsiz deneme şansını elde edecek.

Ücretsiz deneme süresi bittikten sonra online özellikleri kullanmaya devam etmek isteyenlerin bir PlayStation cüzdanı açması gerekecek. Tüm bu özelliklerden yararlanmak ve üyeliğe devam etmek isteyenler için Türkiye'de 12 aylık PlayStation Plus üyeliğinin fiyatı 149,99TL.