Teknoloji Sony Xperia M2 ve M2 Aqua, Android 5.1.1’e Terfi Ediyor!

Sony Xperia M2 ve M2 Aqua, Android 5.1.1’e Terfi Ediyor!

02.10.2015 - 09:54 | Son Güncellenme:

Android 5.1.1 sürümüne güncellenen telefonlara iki yeni model daha ekleniyor; Sony Xperia M2 ve Xperia M2 Aqua. İşte detaylar... Sony, satışa sunduğu akıllı telefon modelleri için yeni Android güncellemesini yayımlamaya...

Sony Xperia M2 ve M2 Aqua, Android 5.1.1’e Terfi Ediyor

Android 5.1.1 sürümüne güncellenen telefonlara iki yeni model daha ekleniyor; Sony Xperia M2 ve Xperia M2 Aqua. İşte detaylar... Sony, satışa sunduğu akıllı telefon modelleri için yeni Android güncellemesini yayımlamaya devam ediyor. Dalga dalga gelen Android 5.1.1 sürümü, şimdiyse Sony Xperia M2 ve M2 Aqua modellerine uğramış durumda. Paylaşılan bilgilere göre iki cihazın da son Lollipop sürümüne terfi ettiğini söyleyebiliriz. Normalde Android 4.4.4 KitKat işletim sistemine sahip olan M2 ve M2 Aqua, çıkan güncelleme sonrasında kullanılabilir durumda olan son sürüme yükseltilmiş oldu. Ancak şimdilerde firmalar Android 6'ya geçiş yaptıkları için bu tarz bir güncellemenin geciktiğinden bahsetmek mümkün.

Haberin Devamı

Özellikle Marshmallow sürümünün en çok konuşulduğu bugünlerde 5.1.1 güncellemesinin haber konusu olması durumu kanıtlar nitelikte. Kullanıcı arayüzünde değişiklikler yapan, birçok hatayı gideren ve birtakım yeni özellikleri cihaza ekleyen güncelleme, şu anda yayımlanmış durumda. Ancak, eğer güncelleme ekranda belirmediyse ve ayarlardan kontrol ettiğinizde karşınıza çıkmıyorsa ilerleyen saatlerde yeni sürüme terfi edebilirsiniz. Sony, dalga halinde cihazları yükseltme yoluna gidiyor, bilginiz olsun.