Yozgat Sorgun'da Güvenlik Toplantısı

Sorgun'da Güvenlik Toplantısı

05.12.2017 - 12:31 | Son Güncellenme:

.

Sorgunda Güvenlik Toplantısı

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde her ay düzenlen güvenlik toplantısının sonuncusu Çiğdemli beldesinde yapıldı.

Haberin Devamı

Çiğdemli Belediye Başkanı İsmail Biçer’in makamında gerçekleştirilen güvenlik toplantısına, Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sapmaz, Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Salih Dişlioğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Cengiz Arslan ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hasan Özben katıldı.

Toplantı sonrasında AA muhabirine açıklama yapan Kaymakam Altınpınar, bu tür toplantıların ilçe ve bölgenin güvenliği açısından büyük önem arz ettiğini söyledi.

Köy ve beldelerde yapılan toplantılarda o yere ait özel sıkıntıların da gündeme getirildiği bilgisini veren Altınpınar, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Toplantıda belde halkının sorunlarını tek tek dinleyerek ortak bir çözüm arayışında bulunduk. Amacımız vatandaşlarımızın rahat ve huzur içinde yaşamaları noktasında gerekli bütün tedbirleri almaktır. Bunun için de öncelikli olarak sorunların saptanması, ardından da gerekli önlemlerin alınması gerekir. Güvenlik toplantılarının öncelikli amacı da budur."