Ankara SORUNSUZ ÖĞRENCİLİK İÇİN YURT SEÇİMİNE DİKKAT

SORUNSUZ ÖĞRENCİLİK İÇİN YURT SEÇİMİNE DİKKAT

18.09.2015 - 11:07 | Son Güncellenme:

.

SORUNSUZ ÖĞRENCİLİK İÇİN YURT SEÇİMİNE DİKKAT

Başkent Ankara’nın en gözde yerleşim yerlerinden Çukurambar’da açılan “Özel Çukurambar Residence Kız Öğrenci Yurdu”nu hayata geçiren Yurtsever Grup’un CEO’su Ş. Kutay Yurtsever, yurt tercihinin başarılı eğitim hayatında önemli etkisi olduğunu kaydetti.
Öğrencinin rahatça ders çalışabileceği, temiz ve güvenli yurt seçiminin bu noktada öne çıktığını bildiren Yurtsever, “Aileler çocuklarını emanet ettikleri yurtları araştırırken çok titiz davranmalı. Yurt seçiminde öncelik fiyat değil hizmet olmalı. Öğrencinin kaldığı yurtta huzurlu olması, kendini güvende hissetmesi çok önemli” dedi.
Yurtsever, öğrencilerin başarısı üzerinde de önemli etkisi olan yurtların seçiminde dikkat edilmesi gereken noktaları ise şöyle sıraladı:
“Aileler yurtlarda önce güvenlik, sonra da hijyene bakmalı.Güvenliğin nasıl sağlandığı ve ne tip bir güvenlik sisteminin uygulandığı da kontrol edilmeli. Özel Çukurambar Residence Kız Yurdu’nda 7/24 güvenlik personelimizle öğrencilerimizin güvenliği bizlere emanet. Temizlik konusunda da oldukça titiz bir yurt hayata geçirdik. Öğrencilerimizin odaları günlük olarak temizlenirken, haftada bir de nevresim değişimi yapılıyor. Kalacağınız yurt eğitim hayatınızı da olumlu etkilemeli. Rahatlıkla ders çalışabilmeli, özellikle sizinle aynı bölümden öğrencilerle verimli ders çalışabilmelisiniz. Özel Çukurambar Residence Kız Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerimizin okudukları bölümlere göre ise etüt salonlarımız bulunuyor.”
Tüm hizmetlerin yurt ücretine dahil olduğunu vurgulayan Yurtsever, kuaför, servis, kahvaltı ve akşam yemeği gibi hizmetlerin de Özel Çukurambar Residence Kız Yurdu’nda öğrencilere verildiğinin altını çizdi.