Gündem Sosyetik avukat soyuldu!

Sosyetik avukat soyuldu!

12.02.2016 - 10:11 | Son Güncellenme:

Nurgül Yeşilçay ve Cem Özer gibi isimlerin de aralarında bulunduğu ünlü kişilerin avukatlığını yapan Okan Fenercioğlu'nun hukuk bürosuna hırsız girdi. Fenercioğlu'nun müvekili olan ünlüler ise kişisel bilgilerinin hırsızların eline geçme ihtimali yüzünden panikte...

Sosyetik avukat soyuldu

Sosyetenin tanınmış avukatlarından biri olan Okan Fenercioğlu, hırsızlık şoku yaşadı. Hırsızlık olayı 10 gün önce avukatın Beşiktaş, Bebek'te bulunan ofisinde meydana geldi. İddiaya göre Fenercioğlu, akşam saatlerinde hukuk bürosunu kapatarak evine gitti. Sabah saatlerinde Fenercioğlu'nu arayan komşuları ofisin kepenklerinin açık olduğunu söyledi. Bunun üzerine hemen işyerine giden Fenercioğlu, içeri girdiğinde ofisinin dağılmış olarak buldu. Ofisine hırsız girdiği anlaşılan Fenercioğlu olayı hemen polise bildirdi.

Haberin Devamı

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kepenklerin kilidinin kırıldığını belirledi. Olay yerinden delilleri toplayan polis ofiste parmak izi çalışması yaptı.

ÖNEMLİ BİLGİSAYAR ÇALINMIŞ

Avukat Fenercioğlu, hırsız tarafından dağıtılmış ofisinde yaptığı incilemede, 2 diz üstü bilgisayar, 2 cep telefonu ve değerli bir kol saatinin çalındığını belirledi. Yapılan incelemede ofise giren hırsızların kasayı kırarak içinde bulunan ticari defterler, kredi kartları ve çok sayıda çek defterinin de çaldığı ortaya çıktı.

ÜNLÜ İSİMLERİ PANİKLETEN HIRSIZLIK

Sosyetinin tanınmış isimlerinden biri olan Fenercioğlu, aralarında Nurgül Yeşilçay, boşandığı eşi Cem Özer ve birçok işadamının avukatlığını yapıyor. Fenercioğlu'nun çalınan 2 dizüstü bilgisayarında kişisel bilgilerinin olabileceğini düşünen müvekillerinin de panikte olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Polis olayın sıradan bir hırsızlık olmama ihtimalini de değerlendiriyor. Olay yeri ve civarındaki görüntüleri güvenlik kamerası görüntülerini mercek altına alan polisin, hırsızlarla ilgili bazı görüntülere ulaştığı öğrenildi. Bir yandan hırsızları yakalamaya çalışan polis bir yandar da çalınan eşyaların herhangi bir yere satılıp satılmadığı da araştırılıyor.

(Habertürk)

Yazarlar