Cadde Sosyetik çiftten 100 bin dolarlık boşanma

Sosyetik çiftten 100 bin dolarlık boşanma

01.02.2016 - 10:46 | Son Güncellenme:

Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğünle evlenen Akın Factoring’in Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın’ın oğlu Ali Akın ile işadamı Serhat Yağış’ın kızı İdil Akın, 100 bin dolarlık tazminatla tek celsede boşandı.

Sosyetik çiftten 100 bin dolarlık boşanma

Agresif tavırlar sergileyen eşinin kahvaltı hazırlamadığını, takım elbise ve ceketleri kestiğini, evlilik yüzüğünü bile takmadığını iddia eden Ali Akın, 100 bin dolar karşılığı boşanmalarına karar verilmesini istedi. Ali Akın, dilekçesinde şu iddialara yer verdi: "Eşim, sinirli, kıskanç ve uzlaşmaz tavırlar sergiliyordu.

Haberin Devamı

Takip cihazı taktırdı

Tüm bu olumsuzluklarına rağmen evlilik birliğini ayakta tutmaya çalıştım. Yemek, temizlik ve evin bakımı vs. gibi işlerle hiç ilgilenmedi. Evlilik yüzüğünü bile takmadı. Telefonuma takip cihazı taktırdı” dedi.

NAFAKA İSTEMEDİ

Davanın ilk duruşmasına çift avukatlarıyla birlikte katıldı. Ali Akın duruşmada, “Aramızda şiddetli geçimsizlik vardır. 100 bin doları ödemeyi kabul ediyorum” dedi. İdil Akın da, “Boşanmamıza karar verilsin. Nafaka istemiyorum” dedi. Mahkeme çiftin boşanmalarına karar verdi.

Kaynak: Akşam