Erzurum Soyguncu Yüzlerce Kamera Kaydı İncelenerek Yakalandı

Soyguncu Yüzlerce Kamera Kaydı İncelenerek Yakalandı

15.01.2018 - 17:34 | Son Güncellenme:

Erzurum'da silahlı ve kar maskeli olarak bir markette soygun gerçekleştiren zanlı, yüzlerce güvenlik kamerası incelendikten sonra kimliği tespit edilerek gözaltına alındı Zanlının kar maskesi takarak girdiği marketten silah zoruyla soygun yapma anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi

Soyguncu Yüzlerce Kamera Kaydı İncelenerek Yakalandı

ERZURUM (AA) - Erzurum'da silahlı ve kar maskeli olarak bir marketi soyduğu belirlenen zanlı, polisin yüzlerce güvenlik kamerasını incelemesinin ardından kimliği tespit edilerek yakalandı.

Haberin Devamı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Yakutiye ilçesi Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi'nde bulunan marketten 5 gün önce kar maskeli ve silahlı bir kişi tarafından soygun yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Soygunun gerçekleştiği marketin güvenlik kamerası kayıtlarını kontrol eden ekipler, olay sırasında kar maskesi takan zanlının kimliğini tespit etmek için kent merkezinde yüzlerce ev ve iş yerine ait güvenlik kamerasını inceledi.

Ekipler, "sıfır" delille başlattıkları çalışma sonucunda zanlının D.B. olduğunu tespit etti.

D.B'nin Karayazı ilçesinde olduğunu belirleyen ekipler, buradaki adrese düzenledikleri operasyonla zanlıyı gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

- Marketteki soygun güvenlik kamerasında

Markette gerçekleştirilen soygun, güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Görüntülerde markete kar maskesi takarak gelen zanlı D.B'nin, elindeki silahla her iki kasiyeri tehdit etmesi ve aldığı bir miktar parayı poşete koyması yer alıyor.