Trabzon Soylu baba ocağı Trabzon'un Of ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor

Soylu baba ocağı Trabzon'un Of ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor

18.05.2015 - 14:38 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, muhalefet partisi liderlerinin 7 Haziran sonrası siyasi hayatlarının sona ereceğini belirterek "Onlar sanıyorlar ki 7 Haziran’dan sonra bizler siyasetimize devam ederiz

Soylu baba ocağı Trabzonun Of ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, muhalefet partisi liderlerinin 7 Haziran sonrası siyasi hayatlarının sona ereceğini belirterek "Onlar sanıyorlar ki 7 Haziran’dan sonra bizler siyasetimize devam ederiz. Şuraya yazıyorum; 7 Haziran akşamı ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu var ne MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli var ne de HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş var. Üçü de olmayacak siyasi hayatın içinde" dedi.
Seçim gezileri kapsamında Of İlçesi’ni ziyaret eden Soylu ilçe merkezinde kalabalık partili grubu tarafından karşılandı. İlçe merkezinde Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ve partililer ile birlikte esnafı gezen Soylu, teker teker vatandaşlarla tokalaşan, sorunlarını, istek ve taleplerini dinledi, Süleyman Soylu’ya TS Clup ziyaretinde ise Trabzonspor atkısı hediye edildi.
Taksici esnafı ile de bir süre sohbet eden Soylu, burada yaptığı konuşmada ise Trabzon’un marka üreten bir şehir olduğunu ifade ederek "Akçabat köftesi Dünyanın her yerinde biliniyor, Vakfıkebir Ekmeği, Hamsiköy Sütlacı, Sürmene Pidesi, Sürmene Bıçağı, Trabzonspor’u, Akçaabat Sebatspor’u bir marka. Hem marka üreten hem de pozitif baktıran, hem de Türkiye’deki birlik ve beraberliğin teminatı olan bir şehir. Biz Trabzon’a hizmet etmeye geldik, kavga etmeye değil" diye konuştu.

Haberin Devamı


"ÜÇÜ DE SİYASİ HAYATIN İÇİNDE OLMAYACAK"


Konuşmasında ülke siyasetiyle ilgili konulara da değinen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu "Onlar sanıyorlar ki 7 Haziran’dan sonra bizler siyasetimize devam ederiz. Şuraya yazıyorum, 7 Haziran akşamı ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu var ne MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli var ne de HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş var. Üçü de olmayacak siyasi hayatın içinde. Selahattin Demirtaş’ı Kandil’e çağırıp ’gel şunun hesabını ver’ diyecekler. Biliyorsunuz kardeşi var, 6 ay terörizm yapıyor, 6 ay onun yanında dolaşıyor. Kardeşi Kandil’de eğitim görüyor, eğitim veriyor" şeklinde konuştu.
Konuşmasında Doğan Medyası’na yönelik eleştirilerde de bulunan Süleyman Soylu, "Dün Mursi’yi, karşı karşıya kaldığı o ahlaksız mahkeme kararından sonra bakın nasıl haberleştiriyor Hürriyet Gazetesi’nin kendi internet sitesinde. Diyor ki ‘yüzde 52 oy alan Mursi’ye idam yolu gözüktü.’ Yanına da Tayyip Erdoğan’ın resmini asıyor. Kini, öfkeyi görüyor musunuz? Kandil’in medyası olmuş. Selahattin Demirtaş’ı evlatlık almış" ifadelerini kullandı.