Gündem Söz dizisi 37. bölümde hayati görev! 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz dizisi 37. bölümde hayati görev! 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

13.03.2018 - 08:13 | Son Güncellenme:

Söz dizisi 37. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Nefes kesen sahneleri ile herkesi ekran başına kilitleyen Söz dizisinde Yavuz ve Bahar arasındaki uçurum gittikçe artıyor. Tim ise saldırıları önlemek için önemli bir görev alır. Söz dizisi 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz dizisi 37. bölümde hayati görev 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı

STAR TV'nin heyecanla takip edilen dizisi Söz 37. bölümü ile yine herkesi ekran başına kilitledi. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin 38. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı...

Haberin Devamı

SÖZ 37. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Avcı ve Eylem düştükleri pusuyla baş etmeye çalışsalar da Selim’in kurduğu tuzak ikisini de dönülmez bir yola sokacaktır. Eylem’in yaptıklarını gururuna yediremeyen Selim, onlara hayatlarındaki en büyük acıyı yaşatmak için yemin etmiş bir şekilde karşılarındadır.

Nazlı yaşadığı krizle hiç yapılmayacak bir şey yapar ve bunun bedelini çok ağır ödemek zorunda kalır. Nazlı’nın hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır.

Yavuz’dan, hain babasıyla ilgili gerçeği öğrenen Bahar’ın artık Yavuz’la arasındaki bağlar kopmak üzeredir. Gerçekler hakkında daha fazla bilgi edinmek için uğraştıkça ilişkileri iyice karmaşık bir hal alır.

Büyükelçinin ölümünden sonra Derman ve Selim yeni görevlendirmeleriyle harekete geçerler. Hem ülke sınırları içinde hem de sınır dışındaki birliklerimize yönelik yeni eylemler planlamaktadırlar. Tim bu saldırılıları önlemek için hayati bir görev alır. Zamanla yarışan Tim, Derman ve Selim’in başarılı olmalarını engellemek için var güçleriyle savaşırlar.