Gündem Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ne zaman? MEB açıkladı...

Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ne zaman? MEB açıkladı...

08.11.2018 - 10:30 | Son Güncellenme:

Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları için tarih belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sözleşmeli öğretmenlik başvuruları sonunda 20 bin öğretmen alınacağını açıkladı. Peki 2018 sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ne zaman yapılacak?

Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ne zaman MEB açıkladı...

Öğretmen adaylarını yakından ilgilendiren müjde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geldi. 20 bin sözleşmeli öğretmen alımının olacağı duyurusu, tüm öğretmen adaylarında umut ışığı oldu. Peki sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ne zama başlıyor? 20 bin sözleşmelik öğretmenlik alımı başvurularında son gün ne zaman?

Haberin Devamı

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurulan sözleşmeli öğretmenlik alımı başvuruları için tarih belli oldu. Sözleşmeli öğretmenlik ön başvuru tarihleri 19-23 Kasım tarihleri arasında alınacak.

Sözlü sınav yerleri, 3 Aralık'ta adaylara duyurulacak. Sözlü sınavların tarihi ise 10-31 Aralık 2018 tarihleri arasında uygulanacak.

SONUÇLAR NE ZAMAN?

Sözleşmeli öğretmenlik başvuru sonuçları, 15 Ocak 2018. Tercihlerin alınması ise 28 Ocak- 1 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Merakla beklenen atamalar 7 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.