Gündem Sözleşmeli uzman personel sınav duyurusu ÖSYM tarafından yayınlandı! İşte sınav şartları...

Sözleşmeli uzman personel sınav duyurusu ÖSYM tarafından yayınlandı! İşte sınav şartları...

18.12.2017 - 15:43 | Son Güncellenme:

ÖSYM Yerli Sözleşmeli Uzman Personel Giriş Sınavı duyurusunu yayınladı. ÖSYM'de çalışmak isteyenler için sınav tarihi ve katılım şartları oldukça merak ediliyor. İşte ÖSYM personel giriş sınavının detayları...

Sözleşmeli uzman personel sınav duyurusu ÖSYM tarafından yayınlandı İşte sınav şartları...

Sözleşmeli uzman personel sınav duyurusu ÖSYM tarafından yayınlandı. İşte o duyuru...

Haberin Devamı

"Başkanlığımızda istihdam edilmek üzere, 17/2/2011 tarihli ve 6114 sayılı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunun 6 ncı maddesinin 9 uncu fıkrası ve Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığında Çalıştırılacak Yerli ve Yabancı Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre 657 sayılı Kanun ve diğer mevzuat hükümlerine bağlı kalmaksızın, 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi kapsamında sigortalı olarak (12) adet sözleşmeli yerli uzman personel alınacaktır.

Giriş sınavı sözlü usulü ile 30/01/2018 tarihinde ÖSYM Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/Ankara adresinde yapılacaktır. Aynı gün bitmemesi halinde takip eden günlerde sözlü sınava devam edilecektir."

Haberin Devamı

SINAV BAŞVURU FORMU VE BAŞVURU ŞARTLARI

Sınav başvuru formuna ve sınav başvuru şartlarına, http://www.osym.gov.tr/TR,13506/osym-yerli-sozlesmeli-uzman-personel-giris-sinavi-duyurusu-2017-3-18122017.html adresinden ulaşabilirsiniz.